Barça

Pep Guardiola

Entrenador del FC Barcelona

«No entenc que dubtin de l'equip»

«Hem fet una altra demostració més del que són aquests jugadors, valen un imperi»
«Sembla que estiguem acollonits? No, tenim el Madrid a cinc punts»
«Aquí quan perds es dubta, però nosaltres no podem fer anàlisis passionals»

Guardiola va aprofitar gran part de la seva roda de premsa per donar valor a la feina del seu equip, atesos els dubtes que han començat a sorgir sobre l'equip després de l'empat a El Molinón i la derrota contra l'Arsenal. «Avui [per ahir] hem fet una altra demostració més del que són aquests jugadors, valen un imperi. No sé si guanyarem, però això no canviarà ni un centímetre la meva opinió si no ho fem», argumentava, i afegia la grandesa que representa superar en cinc punts un equip de la talla del de José Mourinho. «Quan el Madrid va venir estàvem un punt per sota i ara n'estem cinc per sobre. Treure aquests sis punts a aquest Madrid té molt de mèrit i és espectacular que continuem amb aquest nivell tan alt per tercer any», exposava el de Santpedor per censurar algunes crítiques de la premsa. «No entenc els dubtes per l'empat a El Molinón. Sembla que estiguem acollonits? No, el Madrid és un senyor equip. Cada any, quan guanyes, costa molt més, cada vegada més. Tot està muntat per desprestigiar: des d'aquí a Madrid i des d'allà a nosaltres. D'això vivim.» En aquest sentit, va continuar aprofundint en les diatribes de la premsa. «No és el mateix el partit de l'Stuttgart o el Lió del que vam fer contra l'Arsenal. Sabem que en aquesta institució quan es perd es dubta, però nosaltres no podem fer anàlisis passionals o elogis desmesurat.»

D'altra banda, va donar molt valor al partit de Pinto. «No sé qui dubta d'ell. Sempre que ha jugat ho ha fet molt bé», i va pronosticar que Valdés tornarà aviat. «No crec que estigui un mes de baixa.»

Per la seva part, Joaquín Caparrós va elogiar el seu rival.» Al Barça, el veig igual que en la copa. Me'n ric, de la crisi del Barça. Té les mateixes ganes i fam de sempre. No canvia. El futbol també és sort i a vegades perds pel factor fortuna, com li ha passat en els dos últims partits.». Tot i això, es va queixar de l'arbitratge en el primer gol. «M'han dit que el gol no ho era, que el fora de joc era clar. Això ens ha trencat», va assenyalar.


elogi col·lectiu


cinc punts més


el Barça

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)