Barça

Guardiola, dubte per al partit d'avui

El tècnic evoluciona favorablement de l'hèrnia, però encara no se sap si podrà ser a la banqueta

Valdés va rebre ahir l'alta mèdica i Puyol també té moltes possibilitats d'entrar en la convocatòria. Continua sent una incògnita, però, la presència de l'entrenador, Pep Guardiola, a la banqueta. El tècnic va tornar a passar el dia d'ahir, com ja va passar dijous, ingressat a la clínica Dexeus i, tot i que la seva evolució és favorable, no se sap si podrà dirigir el partit contra el conjunt aragonès. El tècnic de Santpedor té una hèrnia discal que ja no li va permetre dirigir l'última sessió preparatòria del partit contra el València i que el va fer ser dubte per al xoc de dimecres. Tot i això, l'entrenador blaugrana va ser a la banqueta, on va mostrar clars signes de dolor, i a la nit va ser ingressat a la clínica Dexeus. Unes proves van confirmar que té una hèrnia discal, la qual ja l'ha fet passar dos dies a la clínica.

Per tant, Tito Vilanova va encarregar-se de dirigir la sessió d'entrenament d'ahir a la tarda, preparatòria per al partit d'aquest vespre contra el Saragossa al Camp Nou i també de fer la roda de premsa posterior. El tècnic ajudant va explicar que havia pogut parlar amb el de Santpedor i que estava molt recuperat, però encara no sabia si podrà dirigir avui l'equip. Sembla probable que Guardiola deixi avui la clínica, però podria haver de veure el partit des de casa. Si és així, Vilanova farà de tècnic titular.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)