Barça

Wenger convoca Van Persie

Els fets demostren que més val no creue's gaire Arsène Wenger quan parla de possibles baixes. Tot i que fa pocs dies havia descartat la presència de Robin van Persie al Camp Nou, ahir l'holandès va aterrar a Barcelona i va formar part d'una convocatòria integrada per dinou jugadors –un haurà de ser descartat a última hora– en què només faltaven els lesionats Walcott, Vermaelen i Song. El mateix Guardiola l'acusava ahir d'especular amb l'estat físic dels seus jugadors per intentar amagar les seves cartes: «Ja va dir que Nasri era baixa en l'anada i va ser alta; va dir que Cesc era dubte per a la tornada i també jugarà... i encara hi ha la possibilitat d'un vol privat per a Walcott [baixa confirmada per al partit d'avui]. Jo espero que puguin jugar els millors, perquè això és un espectacle per a la gent.»

Wenger, per la seva banda, va intentar defensar-se: «No és cap truc, jo sóc molt dolent amb els trucs. Aquest mateix matí pensàvem que no viatjaria, però ell ha volgut fer unes proves que han sortit positives i ara s'ha de veure com estarà demà [per avui]. Els metges decidiran.» Una versió que va subscriure Cesc, capità gunner: «No és cap truc. Nosaltres també hem quedat sorpresos quan hem vist que aquest matí li embenaven el peu per entrenar-se. Ha volgut provar i seria bo tenir-lo perquè és un davanter complet que pot fer de tot.» Wenger, un gat vell en aquest tipus de duels psicològics, va bromejar fins i tot amb les declaracions que Guardiola havia fet alguns minuts abans: «Walcott? No, malauradament no podrà agafar cap vol privat. Haurà de veure el partit des de casa i esperem que ens vegi guanyar.»


I Pep l'acusa: «Ja ho va fer amb Nasri i Cesc; encara hi ha temps perquè Walcott agafi un vol privat»

Wilshere, una polèmica del no res

Preguntat per les qualitats de Jack Wilshere, Guardiola no va dubtar a elogiar el migcampista de l'Arsenal, però també va assegurar que en el filial el Barça hi ha jugadors similars a ell i que si no han pujat ja al primer equip és perquè aquí hi ha més pressió que a Londres. Minuts després, tant Wenger com Cesc van deixar clar que no els havien agradat aquestes paraules. «Si tenen tants jugadors tan bons com ell, vol dir que en el futur tindran un equip boníssim», va ironitzar Cesc.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)