Barça

Guardiola convoca contra el Sevilla els 19 jugadors disponibles

L'equip partirà demà diumenge al matí cap a Sevilla, on està prevista la seva arribada a les 12:00 hores

L'únic jugador que no viatjarà cap al Sánchez Pizjuan és Carles Puyol, que segueix lesionat

L'entrenador del FC Barcelona, Pep Guardiola, ha convocat per al partit contra el Sevilla els dinou jugadors disponibles del primer equip, és a dir, a tota la plantilla amb l'excepció del lesionat Carles Puyol.

En l'última sessió preparatòria, que s'ha desenvolupat sota una intensa pluja, ja ha participat el davanter Pedro Rodríguez, que dijous passat va haver d'entrenar-se al marge del grup, a causa d'un petit problema físic.

L'equip partirà demà al matí cap a Sevilla, on està prevista la seva arribada a les 12:00 hores. El partit es juga al Sánchez Pizjuan a les 21:00.

La llista de convocats està formada per Valdés, Pinto, Alves, Piqué, Milito, Adriano, Maxwell, Abidal, Sergio, Mascherano, Sergio, Keita, Iniesta, Xavi, Pedro, Jeffren, Bojan, Villa i Messi. Guardiola haurà de descartar un futbolista abans del partit.

Respecte al rival, l'entrenador del Barça ha argumentat que el Sevilla “sempre és un equip que descarrega molt bé en els atacants. Molt directe”, i ha alertat que hi ha “una petita lliga de quatre partits abans del Bernabéu”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)