Barça

Leo no s'atura

Messi se sotmet a unes proves mèdiques que no detecten lesió muscular

Seguirà un tractament fisioterapèutic i dissabte decidiran si pot jugar

Les seves sensacions són positives i tothom el veu contra el Vila-real

Una sensació d'alleujament va recórrer el cos de tots els barcelonistes quan les proves mèdiques a que es va sotmetre Leo Messi van confirmar que no pateix cap lesió muscular a l'abductor de la cama dreta. Gràcies al sentit comú del tècnic de l'albiceleste, Sergio Batista, que va decidir no forçar-lo, el blaugrana va ser baixa d'última hora en el partit que la seva selecció va jugar contra Costa Rica per una contractura i per uns instants es va témer perquè aquestes molèsties amaguessin alguna lesió més important. Just després d'aterrar a l'aeroport del Prat juntament amb els seus companys Milito i Mascherano es va dirigir directament cap a la ciutat esportiva de Sant Joan Despí. Allà va fer-se una ecografia i posteriorment va dirigir-se a l'Hospital de Barcelona per completar les proves amb una ressonància.

Amb els resultats a la mà, els serveis mèdics del club van actuar amb prudència i no van voler donar per segur que Messi estarà en perfectes condicions per jugar contra el Vila-real. El davanter seguirà un tractament fisioterapèutic fins demà, el dia del partit, i serà llavors quan valorin si pot viatjar amb l'expedició.

En aquestes situacions, en que no hi ha lesió però si lleugeres molèsties, les sensacions del futbolista solen ser bastant importants per prendre la decisió de si se'l fa jugar. I en aquest sentit, les de Messi són positives tal i com explicava ahir José Manuel Pinto, que el primer que va fer al veure'l va ser preguntar-li com es trobava. «He parlat amb Messi i les seves sensacions són bones. Es troba bé, tot i les petites molèsties que pateix», va dir. Els metges, juntament amb el jugador i Guardiola hauran de veure què fan.

Coneixent Messi, però, ningú no dubta que pujarà al tren que durà l'equip de Guardiola cap a Castelló per enfrontar-se al Vila-real al Madrigal en un dels partits més decisius que li queden al Barça d'aquí fins al final de la lliga. El perseguidor, el Real Madrid, té marcat aquest duel en vermell al calendari perquè confia en que els castellonencs els donin un cop de mà. Els blaugrana, a més a més, arribaran físicament més justos a l'enfrontament perquè molts dels seus futbolistes han jugat partits de seleccions els últims quinze dies i també tindrà la baixa de Xavi per sanció.

Bojan ja s'exercita amb el grup i Pedro i Maxwell fan l'escalfament

L'altre noticia positiva de la jornada va ser poder veure Bojan Krkic treballant amb el grup després que dimecres no ho pogués fer per culpa de l'esguinç de grau u que va fer-se en el partit amb la selecció estatal sub-21 contra Bielorússia. El davanter de Linyola podrà estar a les ordres de Guardiola demà. Els que ho tenen més complicat per arribar són els lesionats Pedro i Maxwell, que estan tornant a la feina després que dimecres poguessin fer, per primer cop, treball sobre la gespa. Ahir ja van poder fer l'escalfament amb els companys. Mascherano i Milito es van quedar al gimnàs fent treball de recuperació mentre que Xavi tenia permís de Pep Guardiola per descansar. Thiago, Montoya i Dos Santos van participar en la sessió.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes

No sóc subscriptor

Tarifa digital d’El Punt Avui i L’Esportiu

Per
només
48

per un any

Ja sóc subscriptor

Per gaudir dels avantatges has d'activar la teva subscripció facilitant-nos el número de contracte i el NIF o DNI de la subscripció.

Activa la subscripció