Barça

Tot assenyala la llotja d'honor

Mourinho té molts números per asseure's en aquesta zona

No podrà comunicar-se amb els jugadors ni el seu ajudant

José Mourinho té molts números per seguir el partit d'aquest vespre des de la llotja d'autoritats. La decisió final l'haurà de prendre l'entrenador conjuntament amb els responsables de seguretat del Real Madrid avui al matí, però les alternatives que té són molt poques. Per estar més a prop de la banqueta podria situar-se a la primera fila, com ha fet al Santiago Bernabéu quan ha estat expulsat o ha complert un partit de sanció, però això suposaria un risc, perquè hauria de passar per zones amb força presència de seguidors del FC Barcelona i, a més a més, amb vista al desenvolupament del partit no tindria rellevància, ja que la normativa de la UEFA amb els entrenadors sancionats no permet que es comuniqui ni amb els jugadors ni amb cap membre del seu cos tècnic i que no pugui parlar per telèfon ni enviar missatges per donar instruccions abans ni durant del partit, tampoc en la mitja part. Al seu costat, i per vetllar perquè no infringeixi les normes, s'asseurà un comissari de la UEFA.

L'altra opció que s'havia estudiat era la de situar l'entrenador portuguès en alguna llotja privada, però per accedir a aquesta zona també cal passar davant dels aficionats i no estan cobertes, i això comportaria un risc. Les que sí que estan cobertes són les destinades als principals patrocinadors de l'entitat, però lògicament, cap d'ells hagués cedit cap espai, ni el club ho hagués permès, a l'entrenador madridista en un partit d'aquestes característiques. Així doncs, la decisió més sensata és que formi part dels convidats a la llotja presidencial, ja que des d'aquesta privilegiada zona del Camp Nou té accés directe als vestidors per poder baixar a veure els seus futbolistes quinze minuts després que acabi el partit –així ho marca la UEFA– sense necessitat de mesclar-se amb els aficionats del FC Barcelona.

La UEFA escoltarà la petició dels madridistes, però prendrà la decisió sempre pensant en la màxima seguretat de José Mourinho, un tècnic que no és gaire estimat a l'estadi barcelonista després dels seus constants enfrontaments amb l'entitat blaugrana.

Hitzfield critica amb duresa José Mourinho

El seleccionador suís, Ottmar Hitzfield, va criticar amb gran duresa José Mourinho en la seva columna en la revista Kicker. El tècnic alemany acusa el seu homòleg portuguès de «destrossar» la imatge del Real Madrid arreu amb el seu comportament i amb els seus plantejaments tàctics. «Per sort, els mètodes destructius de Mourinho no van tenir èxit. Un joc així no pot ser el que vol el Real Madrid, en realitat és una vergonya per al club.» Hitzfield, a més a més, acusa Mourinho d'actuar sabent que seria criticat i que per aquest motiu va decidir actuar «a l'ofensiva». L'entrenador alemany, que assegura que l'àrbitre Stark va encertar en totes les decisions difícils del partit, censura també que intentés vincular el suport del Barça a l'Unicef amb suposades ajudes de la UEFA. «És impresentable. Amb això ha sobrepassat un límit», va dir.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.