Barça

«El partit està ara en un segon pla»

Aitor Karanka va tornar a fer les tasques d'escuder de Mourinho i va aparèixer per la sala de premsa del Camp Nou. És un fidel ajudant del portuguès, la veu del seu amo, i ahir només portava preparada la primera pregunta. Un discurs clar i diàfan i carregat d'acritud i victimisme. «Després de la resolució de la UEFA, el partit queda en un segon pla. El respecte, el fair play, les normes, tothom ha vist imatges del que va passar al Bernabéu i els insults racistes d'un jugador tapant-se la boca, no havia d'estar al camp. En el futbol hi ha uns valors i no es respecten.» Murmuri a la sala i cares d'incredulitat per la resposta del segon tècnic del Madrid, que poc després va intentar fer propòsit d'esmena. «No he dit que llencem el partit, tenim 109 anys d'història i volem estar en la final i lluitarem. Som el Madrid», va apuntar. El tècnic no va parlar de futbol, ni de tàctiques, es removia a la cadira. «Victimisme? No, Mourinho ja va fer autocrítica fa tres dies», i també va contestar que les imatges que s'han vist per televisió arreu del món «no són les imatges del Madrid» a la pregunta d'un periodista de la BBC sobre les violentes entrades del blancs.

El seu nerviosisme i les seves respostes a mitges, fonedisses, s'eixamplaven quan preguntaven a Benzema si se sent a gust amb el sistema tàctic del Madrid. «Em sento molt bé en aquest equip. Jo m'adapto a tot, igual que Cristiano, i el que vull és guanyar i arribar a la final.» També va tenir paraules d'admiració per a Messi. «El meu referent és Ronaldo, però a Messi l'he vist fer coses que no fa ningú», va dir el francès.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)