Barça

Tots units fem força

Desenes de pantalles gegants a les comarques de Girona per veure la final amb companyia

Uns 2.000 aficionats surten de l'aeroport de Vilobí cap a Londres per assistir al partit

Sol o acompanyat? Aquesta és la qüestió. El seguidor culer de les comarques gironines té avui la possibilitat de veure la final de la lliga de campions entre el Barça i el Manchester United en la tranquil·litat de casa seva o immers en la bullícia d'una plaça de poble presidida per una pantalla gegant. Una opció, aquesta última, que no serà com estar a Wembley, però que almenys permetrà viure el partit en l'ambient de germanor i de connivència d'una graderia.

A Girona, la pantalla estarà situada a la Copa, on l'Ajuntament desplaçarà també les celebracions per no coincidir amb l'acampada a la plaça de Catalunya i evitar possibles incidents. Moltes poblacions també faran activitats paral·leles: a la Jonquera hi haurà inflables i futbolins i un concurs a la millor disfressa del Barça; al barri de Sant Miquel d'Olot, amb motiu de les Festes de Primavera, hi haurà una festa amenitzada per discjòqueis; a Ribes de Freser faran que l'espera del partit sigui més curta amb jocs de la Kinect i la Wii, i a Platja d'Aro es recolliran diners per ajudar els afectats pel terratrèmol de Llorca. Algunes sales de cinema de la demarcació oferiran una manera diferent de viure i veure la final, gràcies a la projecció del partit en tres dimensions. TV3 oferirà el senyal i alguns cinemes on es podrà veure el partit en 3D són l'Ocine, de Girona, i el Kyton, de Palamós.

PANTALLES GEGANTS A GIRONA

Girona:
Passeig de la Copa i Ocine
Salt:
La Mirona i Coma Cros
Figueres:
Sala d'Actes de la Cate
Arbúcies:
Poliesportiu Can Delfí
Sant Feliu de Guíxols:
Pavelló Carles Nadal de Vilartagues
Sarrià de Ter:
Pavelló UE Sarrià
Ripoll:
Pavelló municipal de la Devesa del Pla
Camprodon:
Casal Camprodoní
Ribes de Freser:
Plaça del Mercat
Sant Joan de les Abadesses:
Pavelló municipal
Olot:
Plaça de Catalunya i barri de Sant Miquel
Vall de Bianya:
Antigues escoles de Llocalou
Llagostera:
Local polivalent
La Bisbal d'Empordà:
Casal Estel Roig
Torroella de Montgrí:
Plaça de la Vila
Santa Coloma de Farners:
Plaça Farners
Cadaqués:
Teatre Art i Joia
Palamós:
Nau de Vincke, cinemes Kyton
Vilablareix:
Pavelló d'esports
Tossa de Mar:
Pavelló poliesportiu
Lloret de Mar:
El Puntet
Bescanó:
Pavelló polivalent
Platja d'Aro:
Palau d'esports

L'aeroport, punt de sortida cap a Wembley

L'aeroport de Girona és des d'ahir un dels principals punts de sortida dels aficionats cap a Londres. La companyia Ryanair ha incrementat notablement els vols entre Girona i Stansted, oferint quatre rutes d'anada tant divendres com dissabte, i diverses opcions de tornada per demà i dilluns. Ahir van sortir dos avions al matí i dos més al vespre, plens fins a dalt de gent que serà avui a Wembley veient la final. Per avui, hi haurà tres vols al matí de Ryanair, més el vol xàrter que ha encarregat l'agència oficial del club Halcón Viajes. Aquest darrer vol surt a les set del matí amb 370 persones, i tornarà immediatament després del partit, a la mateixa nit. En total, s'espera que uns dos mil aficionats, majoritàriament gironins, passin per l'aeroport per ser avui a la final de Wembley entre el Barça i el Manchester United.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)