Barça

Arrenca la feina del B

El projecte d'Eusebio va encetar ahir la pretemporada

El tècnic no tindrà el grup al complet fins a l'inici de curs

El Barça B 2011/12 es va posar en marxa ahir sota la batuta del nou tècnic, Eusebio Sacristán, amb un entrenament amb una doble sessió de matí i tarda a la ciutat esportiva de Sant Joan Despí. El cos tècnic va dividir el grup en dos per alternar les rutinàries proves mèdiques amb els primers entrenaments. Només es van registrar les absències de Rafa Alcántara, Deulofeu i Sergi Gómez, concentrats amb Espanya sub-19, i Jonathan dos Santos, amb permís. La gran novetat ha estat el recent fitxatge de Kiko Femenía, que alternarà aquesta temporada el filial amb el primer equip.

Tot i això, la pretemporada de debò tindrà el tret de sortida avui, ja que el conjunt blaugrana es traslladarà a Navata, a l'Empordà. L'expedició té previst sortir cap al migdia i a la tarda hi completarà el primer entrenament de l'estada. Els deixebles d'Eusebio hi romandran del 12 al 18 de juliol, quan disputaran el primer partit amistós de la pretemporada contra l'Escala (el divendres 15, a les 7), equip de segona catalana.

Però ara mateix el que més preocupa Eusebio serà com afrontar aquesta pretemporada. El tècnic és conscient que durant tot aquest temps no podrà disposar de la plantilla completa. Deulofeu, Rafa i Gómez no han pogut començar els entrenaments amb el B perquè es troben preparant l'Europeu sub-19 de Romania, i a més, en els propers dies marxaran set jugadors (Montoya, Bartra, Muniesa, Romeu, Sergi Roberto, Femenía i Tello) al mundial sub-20. «Hem de conviure amb les baixes, és clar que m'agradaria treballar amb tots, però ens adaptarem als jugadors que tinguem i a les necessitats del primer equip i treballarem de valent per arribar a l'inici de temporada amb les millors condicions», va explicar el tècnic en declaracions a Barça TV. Avui l'entrenador atendrà a tots els mitjans de comunicació abans de marxar cap a Navata.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)