Barça

En començaran divuit

El Barça dóna demà el tret de sortida esperant l'arribada de cares noves

Bojan i Jeffren, citats per fer les proves mèdiques i el primer entrenament

A banda dels americans, tampoc no hi seran Hleb i Keirrison

Guardiola ha programat sessió doble d'entrenament fins dissabte, que l'equip juga a Split

Pep Guardiola ho té tot a punt per començar la pretemporada. Tret dels cinc internacionals que disputen la copa Amèrica –els argentins Milito, Mascherano i Messi, i els brasilers Adriano i Dani Alves–, el tècnic ha citat els divuit jugadors disponibles a les 8 del matí. Com és habitual en el primer dia de feina, durant el matí els jugadors passaran diverses proves mèdiques. El centre mèdic del Camp Nou i l'Hospital de Barcelona seran el primer contacte que tindran els blaugrana amb la feina. I a la tarda faran la primera sessió de treball a la mateixa ciutat esportiva, que serà el campament general durant la primera setmana de treball.

Fins divendres, l'equip farà sessions dobles preparatòries (a les 9 del matí i a les 7 de la tarda), i dissabte l'equip es desplaçarà a Croàcia per disputar-hi el primer amistós de la pretemporada, al camp del Hajduk Split. Per decisió de Guardiola, ni Aleksander Hleb –s'estrena en solitari recuperant-se d'una lesió– ni Keirrison –és al seu país– no s'estrenaran amb el grup. El club ja els ho ha comunicat i els ha passat un pla de treball específic. El Barça espera trobar una sortida –el més probable és que acabi sent una altra cessió– per als dos jugadors com més aviat millor, tal com ja va fer en el cas d'Henrique, que jugarà cedit al Palmeiras.

Fins que no arribi Alexis, Bojan no se'n va

El fet que encara no s'hagi concretat el fitxatge d'Alexis Sánchez continua condicionant el futur de Bojan Krkic. Malgrat que l'acord del de Linyola amb el Roma és total, el Barça no el deixarà marxar fins que no hagi cobert la seva plaça. De fet, Bojan és un dels divuit convocats per passar demà les proves mèdiques i per treballar a les ordres de Pep Guardiola durant tota la setmana. El traspàs a la lliga italiana no es concretarà fins que no arribi Alexis Sánchez, per petició expressa del mateix Guardiola. A banda de Bojan, també hi ha citats dos jugadors que tenen poques possibilitats de formar part de la plantilla la temporada vinent. Es tracta de Jeffren Suárez i Jonathan Dos Santos. L'extrem canari continua valorant les diverses opcions que té sobre la taula. A l'interès dels equips de la lliga estatal, s'hi ha afegit en les últimes hores el del Liverpool, que voldria incorporar-lo a les seves files. Per la seva banda, Jonathan Dos Santos podria acabar en el Saragossa, que mira d'aconseguir el traspàs que ha demanat el mateix entrenador, Javier Aguirre. Tot i això, el Barça no concretarà les sortides fins que no arribin cares noves. A banda de Bojan, Jeffren i Jonathan, els altre citats per Guardiola són: Valdés, Pinto, Piqué, Puyol, Xavi, Villa, Iniesta, Keita, Busquets, Pedro, Maxwell, Afellay, Abidal, Thiago i Fontàs.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)