Barça

Bojan no se sotmet finalment a la revisió mèdica

El jugador del Barça rep el permís del club per absentar-se en la convocatòria de Guardiola per iniciar la pretemporada

El de Linyola ultima el seu fitxatge pel Roma de Luis Enrique

El davanter Bojan Krkic, que està pendent de tancar el seu pas al Roma, ha rebut el permís del Barça i no s'ha sotmès a la revisió mèdica per a la que havia estat convocat aquest dilluns en l'inici de la pretemporada de l'equip.

Bojan, que ja té un acord amb l'equip entrenat per Luis Enrique, no passarà a formar part de la plantilla romana fins que el Barça tanqui un acord amb el davanter Alexis Sánchez (Udinese) per no veure compromesa la seva nòmina d'atacants.

S'espera que després que la selecció de Xile hagi estat eliminada de quarts de final de la Copa Amèrica, el futur del davanter xilè es desencalli.

Bojan Krkic havia estat citat inicialment aquest dilluns, dia en què l'equip de Guardiola comença els entrenaments de cara a la pròxima temporada, encara que al final ha rebut l'autorització del club per no sotmetre's a la revisió.

Els divuit jugadors convocats per Guardiola s'han sotmès a una analítica a la Ciutat Esportiva i posteriorment a una revisió mèdica al Camp Nou. L'equip, sense la presència dels argentins (Messi, Mascherano y Milito) i els brasilers (Alves y Adriano), s'exercitaran per primer cop aquesta tarda a les 19h a la Ciutat Esportiva.

Durant tota la setmana s'entrenaran en sessió de matí i tarda i dissabte el Barça s'estrenarà amb un partit amistós davant el Hadjuk Split de Croàcia.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)