Barça

MÉS QUE UN CLUB

Molt grans al camp, encara més a fora

La sala de premsa de la ciutat esportiva del Barça va viure ahir uns moments molt complicats. El club es va unir al dolor dels periodistes, i sobretot de la família de Dani Montesinos, en aquests dies tan dolorosos després de la mort del company de La Sexta. Com ja es va demostrar en les hores posteriors a la notícia, al vestidor del Barça hi ha grandíssimes persones. Tres dels capitans de l'equip, presents ahir en el minut de silenci, van mostrar el seu condol a través de les xarxes socials, i un altre cop ahir, el capità va recordar el periodista a Twitter: “Mai t'oblidarem.” És la desgraciada i enèsima mostra que la grandesa d'aquest vestidor va molt més enllà de les línies que delimiten el seu estimat terreny de joc.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes

No sóc subscriptor

Tarifa digital d’El Punt Avui i L’Esportiu

Per
només
48

per un any

Ja sóc subscriptor

Per gaudir dels avantatges has d'activar la teva subscripció facilitant-nos el número de contracte i el NIF o DNI de la subscripció.

Activa la subscripció