Barça

crònica de viatge

El clàssic no existeix

Els 22 homes convocats per Pep Guardiola, tots els disponibles del primer equip, i també Afellay i els jugadors del filial Oier, Montoya, Bartra i Tello ja van dormir ahir a Londres. El tècnic català va decidir avançar aquesta vegada un dia el viatge pensant en la importància del partit contra el Chelsea i també en la del següent. Serà dissabte contra el Real Madrid, un partit decisiu per al desenllaç definitiu de la lliga, però que ningú no volia tenir encara present en l'expedició. Aïllar els jugadors d'aquell partit, que sí que està és al cap de l'afició, és un dels motius de l'avançament del viatge i que ahir futbolistes, tècnics i directius ja dormissin a l'hotel Grosvenor House de Londres. No és el mateix que el de l'última final de Wembley. Aquell els va donar sort i volien repetir, però està a prop de Stamford Bridge i és on es concentra el Chelsea.

Concentració màxima en els jugadors, alguns dels quals van viatjar acompanyats de familiars. Són ja a Londres els pares de Xavi, els avis de Piqué, les parelles de Messi, Cesc i Pedro, el representant d'Alexis Sánchez, la parella de Guardiola, el representant del tècnic, Josep Maria Orobitg, la parella i els fills de Tito Vilanova...

Àmplia representació també de la junta directiva. Sandro Rosell, acompanyat de la seva dona Marta, feia de cap d'expedició. I amb ell, Toni Freixa, Jordi Moix, Silvio Elías, Ramon Pont, Manel Arroyo, Javier Bordas i Jordi Mestre. No seran els únics que seran demà a la llotja de Stamford Bridge, ja que altres directius arribaran entre avui i demà, com el vicepresident esportiu, Josep Maria Bartomeu, que tindrà alguna reunió de feina amb el president i el director esportiu, Andoni Zubizarreta, ara que ja fa setmanes que es treballa en la temporada vinent. No tenen, de fet, una agenda gaire gran, els directius. Avui faran el sopar oficial de directives i també una representació anirà a una trobada amb els membres de la Penya Barcelonista de Londres. Demà al migdia hi ha prevista la ja clàssica concentració blaugrana a Trafalgar Square, on també hi haurà una representació de la directiva. Molts directius aprofitaran que el seu hotel està molt a prop de Hyde Park per anar a córrer. Les sabatilles esportives i la roba d'esport són a la majoria de les maletes de la directiva. El president Rosell animava ahir la resta a fer-ho i s'hi van apuntar Moix, Arroyo i Freixa, que després de córrer dues maratons i deixar-ho un temps, torna al món de les curses. Tots quatre ho tenien clar. Aquest matí, després d'esmorzar, a córrer per Hyde Park. Entre ells sí que van parlar del Real Madrid. No ho van fer directament del clàssic, però sí de les possibilitats del Barça de guanyar la lliga. La majoria estan segurs que si el Barça guanya dissabte, la lliga serà blaugrana, ja que molts confien en una ensopegada blanca a Granada. Del clàssic, només una referència. Hi haurà dinar de directives i serà al Via Veneto, que ha acceptat el preu que paga la junta directiva per cobert (60 euros), menys del que s'acostuma a pagar per un dinar en aquest restaurant de la zona alta de Barcelona. També se sap ja on serà el dinar de directives dimarts vinent en la tornada de la semifinal de la Champions contra el Chelsea. Si fa bon dia, serà a l'Òpium i hi ha confiança màxima que aquest dinar serà previ a la classificació del Barça per a la final de la lliga de campions de Munic.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)