Barça

Abidal, a la ciutat esportiva 18 dies després de l'alta

La sorpresa. Un càmera de TV3 el va captar a Sant Joan Despí, on va anar per seguir el seu procés de recuperació. Va marxar una hora i mitja més tard conduint ell el seu propi cotxe

L'hermetisme al voltant de l'estat de salut d'Éric Abidal és total a causa de la confidencialitat que amb tota lògica ha demanat el jugador i la seva família i que el Barça ha sabut respectar més enllà d'informar que a partir d'ara s'haurà de sotmetre a controls mèdics periòdics. Ahir, però, vam tenir un indicador que la seva evolució està sent positiva. Un càmera de Televisió de Catalunya el va captar a la ciutat esportiva de Sant Joan Despí per seguir fent passos en la seva recuperació. Eren les primeres imatges del futbolista francès divuit dies després de rebre l'alta mèdica i dos mesos després que se li practiqués un trasplantament de fetge. Se'l va veure molt més prim, un fet que no ens hauria d'estranyar gens ni mica després de tot el procés pel qual està passant. Una hora i mitja després d'arribar i de trobar-se amb el doctor del primer equip, Ricard Pruna, va abandonar la ciutat esportiva amb el seu cotxe, que conduïa ell mateix.

La setmana passada, el metge que el va operar, Juan Carlos García Valdecasas, va assegurar que el defensa del Barça podria tornar a jugar a futbol. “Depèn d'ell, la resposta la donarà el temps, però si respon satisfactòriament, no hi ha res que el pugui condicionar. L'òrgan pot arribar a regenerar-se per complet”, va dir en el programa Efectivament, de Televisió de Catalunya.

EL TEMPS

Va rebre l'alta hospitalària fa 18 dies i va ser operat fa dos mesos

ESTAT FÍSIC

Se'l va veure molt més prim, un fet lògic tenint en compte tot el que està passant
Abidal va anar ahir a la ciutat esportiva per seguir el procés de recuperació

Va coincidir amb Isaac Cuenca i David Villa

A la ciutat esportiva de Sant Joan Despí, Éric Abidal va coincidir amb Isaac Cuenca i amb David Villa, que segueixen els seus respectius processos de recuperació. L'extrem de Reus va fer-se una lesió al menisc extern del genoll dret i, després de ser operat, haurà d'estar entre tres i quatre mesos de baixa. David Villa, per la seva banda, ja està afrontant la recta final de la seva recuperació, perquè va estar a punt d'arribar a temps d'entrar en la convocatòria de la selecció espanyola per jugar l'Eurocopa. Finalment, però, i a causa que encara no està al cent per cent va optar per ser prudent i no arriscar. Els altres blaugrana que estan lesionats són Puyol, que va fer-se una artroscòpia al genoll i que li ha fet perdre's la cita de Polònia i Ucraïna, Thiago, amb molèsties a la tíbia, i Fontàs.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)