Barça

Afellay, Dos Santos i Fontàs tenen la porta oberta

Mercat. Tito Vilanova deixa fora per tercera vegada consecutiva d'una convocatòria oficial els tres futbolistes. “Fins al 31 d'agost hi ha la possibilitat que surtin”, va dir el tècnic blaugrana

Tito Vilanova ha deixat força clar en les tres primeres convocatòries oficials que Ibrahim Afellay, Jonathan dos Santos i Andreu Fontàs tindran poques oportunitats d'entrar a l'equip. I és que el de Bellcaire d'Empordà, que havia exclòs en els dos primers compromisos oficials –primera jornada de lliga contra la Real Sociedad i anada de la supercopa contra el Real Madrid– aquests tres futbolistes de les convocatòries, ahir no va fer una excepció. La llista que va donar ahir al matí el tècnic blaugrana va ser la confirmació per als tres jugadors que el fet de no haver estat citats en els altres partits no havia estat una coincidència. Comptaran molt poc. De fet, dos futbolistes que tampoc havien estat convocats en aquests partits, Marc Bartra i Martín Montoya, sí que van ser citats i viatjaran a Pamplona amb l'equip.

En la roda de premsa, Tito Vilanova va ser qüestionat respecte a la no presència d'Afellay, Dos Santos i Fontàs en la llista. “He fet una llista de 20 i n'he deixat tres fora. Fins al 31 d'agost hi ha la possibilitat que surtin, però també es poden quedar tots tres aquí.” El gest de deixar-los fora per tercera vegada consecutiva parla per si sol i, tot i que l'entrenador blaugrana tampoc va voler esplaiar-se gaire donant explicacions, va ser molt clar. “Haig de fer una llista per a cada partit, en aquest cas ha estat de vint jugadors. Aquest no és un club social. Sempre hi haurà algú que en quedarà fora.”

Ofertes diverses

Durant l'estiu, els tres jugadors han rebut ofertes, però no les han acceptat perquè no volien abandonar la disciplina blaugrana. En el cas de l'holandès Afellay, s'han interessat per la seva situació diversos clubs de primer pla europeu, com ara el Liverpool, el Zenit, l'Arsenal i l'Inter de Milà.

Jonathan dos Santos també té molta il·lusió per triomfar a can Barça. El mexicà va renunciar a disputar els Jocs amb la seva selecció, que finalment va penjar-se l'or olímpic, per poder fer la pretemporada i convèncer Tito. Ell té l'opció d'anar cedit al Sevilla. Un conjunt que està molt interessat en els seus serveis i que des de fa uns dies intenta convèncer-lo perquè jugui aquesta temporada en les seves files. Fontàs, per la seva banda, s'ha recuperat recentment d'una greu lesió al genoll i va rebutjar una oferta de l'Ajax. Els jugadors tenen fins al 31 d'agost per valorar el seu futur.

POQUES POSSIBILITATS

Cap dels tres ha entrat en cap convocatòria oficial del tècnic empordanès

OFERTES

Afellay valora diverses opcions i Dos Santos és objecte de desig del Sevilla
“Aquest no és un club social. Sempre hi haurà algú que quedi fora”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)