Barça

“L'objectiu és seguir progressant”

Futur incert. Bojan Krkic assegura que ha de prendre “una decisió important” sobre el seu futur, ja que acaba contracte amb el Barça l'estiu del 2015 i no descarta tornar al club blaugrana, tot i que admet que no vol “estancar-se”

Després de proclamar-se campió de lliga amb l'Ajax diumenge, Bojan Krkic ha de prendre una decisió que pot marcar el seu futur. El català acaba contracte amb el FC Barcelona l'estiu del 2015 i ha de decidir si torna al Barça, marxa cedit o traspassat a un altre club. En declaracions a La graderia de la cadena SER, Bojan va assegurar que necessita prendre la decisió “amb el cap fred”. No es tanca cap porta, tampoc un possible retorn al Barça, però la seva prioritat és una altra: “El meu objectiu principal és buscar una solució en què jo segueixi progressant com a jugador. No vull una solució amb la qual s'estanqui la meva millora. La solució de tornar al Barça o anar a un altre club s'ha de veure quan arribi el moment.” El de Linyola, a més, parla molt bé del seu any a Amsterdam. “Ha estat una temporada molt satisfactòria, amb la recompensa del títol. Vull gaudir d'aquesta alegria i sóc conscient que l'etapa a l'Ajax s'acaba aviat”, va dir el català. L'actual jugador de l'Ajax va lloar la figura de Frank de Boer i també la de Luis Enrique perquè ocupi la banqueta del Barça en un futur. De l'holandès va destacar que la lliga acabada de guanyar “és el quart títol que guanya en quatre anys” mentre que de l'asturià va dir que “amb el Celta ha fet partits molt bons”. Per Bojan, el Barça té “l'handicap de no dependre d'ell mateix” per guanyar la lliga.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)