Barça

Bojan Krkic resol el seu futur i marxa a l'Stoke

Traspassat. El davanter es decanta pel club anglès, i el Barça es reserva el dret d'una participació en una futura venda

El davanter de Linyola Bojan Krkic va aclarir ahir les incerteses sobre el seu futur i va oficialitzar la seva sortida del FC Barcelona per convertir-se en nou jugador de l'Stoke City. Pendents ara que el futbolista formalitzi els tràmits necessaris per a la nova situació contractual, el club entrenat per l'exblaugrana Mark Hughes li va donar la benvinguda a través de les xarxes socials un cop es va confirmar l'acord al qual van arribar les dues entitats.

Bojan Krkic marxa finalment traspassat –i no cedit, com s'havia especulat– al conjunt de la Premier League i signa per a les properes quatre temporades. Tot i que cap de les dues parts ho hagin desvetllat, l'Stoke pagarà al club blaugrana dos milions d'euros. A més, el Barça s'ha reservat en l'operació una participació en una futura venda que es pugui produir.

L'adéu de Bojan era un final més que esperat, ateses les peticions del nou entrenador del Barça que, des d'un bon inici, va deixar clar al jugador que no entrava en els seus plans de cara a la temporada que ve. El davanter, de 23 anys, va estudiar les diverses propostes que li oferia el mercat i, tot i que el Deportivo de la Corunya va estar a prop d'incorporar-lo a la seva plantilla, el de Linyola ha preferit provar l'aventura anglesa de la mà d'un altre jugador sortit del planter del Barça, Marc Muniesa.

Agraïments del Barça

En les quatre temporades al primer equip del Barça, Bojan Krkic va aconseguir tres lligues, dues Champions, una copa del Rei, una supercopa d'Europa, dues supercopes d'Espanya i un mundial de clubs que formen part d'un palmarès brillant. Per aquest motiu, l'entitat blaugrana ha volgut agrair a Bojan tots els serveis prestats des que va arribar al club.

Després d'haver provat sort al Roma, primer, a les ordres de Luis Enrique, més tard al Milan i, finalment, a l'Ajax, amb el qual va guanyar la lliga holandesa, ara el davanter de Linyola intentarà mostrar tot el seu potencial a les files de l'Stoke City.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)