Barça

Bojan ja posa com a ‘potter'

Stoke City. El català va arribar ahir a Stoke-on-Trent, on es va retrobar amb l'exblaugrana Marc Muniesa. El davanter va conèixer també Mark Hughes, que l'entrenarà els propers quatre anys

El davanter de Linyola ja no pertany al Barça. Bojan Krkic va arribar ahir a Stoke-on-Trent, ciutat on juga els partits el seu nou equip, l'Stoke City de Mark Hughes. Precisament amb l'entrenador gal·lès va ser amb qui va posar per primer cop amb la samarreta que lluirà les properes quatre temporades, que són les que ha signat amb l'equip de vermell-i-blanc. Els dos milions que ha pagat l'Stoke City per aconseguir els serveis de Bojan serveixen per unir dos exblaugrana en la seva aventura en la Premier League. D'una banda, el de Linyola i, de l'altra, Marc Muniesa, central de la Masia que juga allà des de l'any passat.

L'equip va quedar novè el curs anterior, només a sis punts d'un dels equips revelació del campionat, el Southampton de Pochettino. Bojan arriba a la lliga anglesa buscant una oportunitat de tornar a enlluernar amb el seu futbol, com ho va fer quan estava a les ordres de Frank Rijkaard al Barça. Guiat per Mark Hughes, també exjugador blaugrana, el català espera que aquest traspàs sigui un punt d'inflexió en la seva carrera futbolística.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)