Barça

Un mundial per als petits

MIC 2015. Més de 200 equips de 34 països participaran en aquest torneig de futbol de base, que celebra la quinzena edició

L'auditori del Cosmocaixa, a la zona alta de Barcelona, va ser l'escenari on ahir al migdia es va presentar la quinzena edició de la Mediterranean Internacional Cup (MIC), el torneig de futbol de base que se celebrarà entre els propers 31 de març i 5 d'abril a dinou localitats de la Costa Brava. Més de 200 equips de 34 països participaran en aquest torneig que, segons Xavier Soy, vicepresident de la Diputació de Girona, “és l'esdeveniment esportiu més important de les comarques gironines” perquè, entre altres coses, “té un impacte econòmic de tres milions i mig d'euros”.

L'acte, presentat pel periodista de Televisió de Catalunya Lluís Canut, va tenir com a principal atracció la presència de Neymar Junior, el padrí d'aquesta edició del MIC, però també hi va haver altres protagonistes, com el director del torneig, Juanjo Rovira; el secretari general de l'Esport de la Generalitat, Ivan Tibau, i el president d'honor de la Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UEFC), David Moner, que va rebre un homenatge. “Al principi ningú hi creia, en aquest torneig, però nosaltres vam veure que tenia molt de futur”, va revelar Moner.

El MIC d'enguany comptarà amb la participació de grans clubs d'arreu del món, com ara el FC Barcelona, el Real Madrid, l'Atlético de Madrid, el València, l'Espanyol, el Manchester United, el Tottenham, l'Ajax, l'Inter de Milà i el Porto. Per primera vegada, hi haurà equips d'Indonèsia, la República Dominicana i Guinea Conakry. D'altra banda, es continuarà celebrant l'anomenat MIC Integra, una competició dirigida a equips amb futbolistes que tenen alguna discapacitat, de la qual el padrí és el defensa del FC Barcelona Gerard Piqué.

GRANS CLUBS

Barça, Real Madrid, Atlético, Manchester, Inter i Ajax, alguns dels participants

XAVIER SOY

“És l'esdeveniment esportiu més important de les comarques gironines [el MIC]”

Les dinou seus de la Costa Brava

El torneig MIC 2015 es
disputarà a les mateixes
19 seus (24 terrenys de joc) que en les últimes edicions: Lloret de Mar, Tossa de Mar, Palamós, Sant Feliu de Guíxols, Santa Coloma de Farners, Hostalric, Cassà de la Selva, Platja d'Aro, Sils, Mont-ras, Santa Cristina d'Aro, Begur, Torroella de Montgrí-l'Estartit, l'Escala, Llagostera, Calonge, la Bisbal d'Empordà, Palafrugell i Vidreres.

Els dinou consistoris de les seus de la Mediterranean International Cup, juntament amb el Patronat de Turisme Costa Brava, realitzaran diverses accions conjuntes i crearan
el menú MIC saludable.

D'altra banda, el 26 de febrer passat, el torneig MIC i la Diputació de Girona van signar un acord
que vincula el torneig a la Costa Brava fins a l'any 2019.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)