Barça

Neymar, Piqué i Iniesta s'entretenen a la banqueta

Rotacions intenses. En previsió de les exigents cites contra el Sevilla i el PSG, Luis Enrique va fer canvis en totes les línies. Fins a sis novetats respecte a l'11 de l'anterior jornada a Balaídos

Amb les exigents visites al Pizjuán (dissabte) i el Parc del Prínceps (dimecres) a l'horitzó, el partit d'ahir contra l'Almeria a l'estadi apareixia com a idoni per intensificar les ja tradicionals rotacions en l'equip blaugrana. Així ho va fer Luis Enrique, que va presentar fins a sis novetats respecte a l'11 de l'anterior jornada contra el Celta. Van afectar en totes les línies, fins i tot la d'atac. Neymar, una de les tres punxes del trident, va quedar-se a la banqueta per tal de cedir a Pedro la plaça a l'extrem esquerre. Calia remuntar-se al 4 de gener, coincidint amb la visita a Anoeta, de mal record per als blaugrana (1-0), per trobar l'anterior ocasió en què el crac brasiler havia estat suplent. Per tant, haurà d'esperar fins a la cita contra el Sevilla per mirar de trencar la sequera golejadoraen la lliga, que s'allarga l'últim mes i mig. Pel que fa a Pedro, que no era titular des del duel contra el Rayo Vallecano (8 de març), va posar-hi la voluntat de sempre, però sense poder arrodonir-la amb un gol. Sí ho va aconseguir Marc Bartra, ahir un altre dels titulars no habituals.

Un altre dels il·lustres al qual Luis Enrique va preferir donar descans va ser Gerard Piqué, juntament amb Mathieu. Dues absències que van propiciar l'eix defensiu format per Marc Bartra i Javier Mascherano. Precisament la presència de l'argentí a la rereguarda, i amb Sergio Busquets fora de la convocatòria per complir cicle de targetes, va permetre a Sergi Roberto sumar la tercera titularitat del curs a la lliga, i ho va fer situat com a mig centre defensiu. Una funció que tenia ben fresca, ja que en el duel contra l'Eibar a Ipurua (14 de març), previ a la tornada dels vuitens de Champions contra el Manchester City, el futbolista de Reus ja la va realitzar amb bona nota. Ahir va tornar a complir la missió encomanada amb encert, acompanyat per Rakitic i Xavi a les bandes, ja que Andrés Iniesta va quedar-se a la banqueta. El manxec hauria de tornar a l'onze al Pizjuán i tornar a la suplència. Tot i això, el bon rendiment del terrassenc obre les travesses.

Ja a la segona part, Luis Enrique va realitzar dos canvis també amb la lectura enfocada en els propers set dies. Dani Alves i Rakitic van cedir lloc en el tram final a Montoya i Rafinha.

CANVIS

Neymar no havia estat suplent des del 4 de gener, coincidint amb l'1-0 d'Anoeta

Primer gol del curs per a Bartra

Marc Bartra va arrodonir la titularitat d'ahir amb el fet d'obrir el seu compte golejador aquesta temporada. El de Sant Jaume dels Domenys va exhibir un dels seus punts forts, el joc aeri, per marcar el tercer gol blaugrana de la nit mitjançant un llançament de córner. El curs passat el va tancar amb un balanç de dos gols oficials, un a la lliga i l'altre a la final de la copa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)