Barça

“Messi ha fet un dels millors gols de la història”

Josep Maria Bartomeu President del FC Barcelona

“Estic content per tothom. Hem de celebrar el doblet, perquè no passa sovint. La Champions? A partir de dilluns.” Somrient i satisfet va parlar el president del Barça, Josep Maria Bartomeu, un cop acabada la final de copa. Bartomeu va voler donar valor al que acabava d'aconseguir el seu equip, posant èmfasi en què cal celebrar “moltíssim” aquest triomf i evitant parlar d'un hipotètic triplet pel qual encara falten uns dies perquè es pugui produir. El president blaugrana va destacar la manera com es va assolir el triomf: “Hem de marxar contents per la imatge que dóna l'equip, de frescor i confiança.” Bartomeu també es va desfer en elogis a Leo Messi. “És el número u”, va defensar, i va descriure el seu primer gol com “un dels millors gols de la història del futbol”.

Pel que fa a una de les polèmiques de la nit, el comunicat del govern espanyol amenaçant de prendre mesures contra la xiulada, Bartomeu va assegurar: “El soci i l'aficionat s'expressa com vol. Totes dues aficions es porten bé i demostren que tenen una relació magnífica. Han mostrat una imatge de civisme i han disfrutat d'aquest partit en què tothom ha marxat satisfet. Veurem què succeeix la setmana vinent.”

LA FRASE

Les aficions han demostrat civisme i tenir una relació magnífica. Veurem què succeeix la setmana vinent
Josep Maria Bartomeu
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)