Barça

barça

Gamper i estrena

Setmana amb coses en joc

Gamper i estrena. El primer equip al complet, exceptuant Neymar i Rafinha, iniciaran avui una dura setmana de feina en què no tindran descans perquè es juguen el primer títol de l'any

Després de la derrota contra el Liverpool en el tercer amistós de la pretemporada, els jugadors del FC Barcelona van gaudir d'un dia de festa per desconnectar i oblidar la repassada de l'equip anglès a Wembley. Avui, però, tornen a la feina en una setmana amb coses en joc.

Serà una setmana de treball intens perquè l'equip jugarà dos partits importants pel que signifiquen. El primer serà dimecres contra el Sampdoria en el trofeu Joan Gamper, que enguany compleix la 51a edició. Malgrat que és amistós, el duel és la presentació de l'equip davant l'afició al Camp Nou i sempre és d'agrair que el propi torneig es quedi a casa. L'altre partit no es jugarà fins diumenge però té una rellevància especial perquè es tracta del debut oficial en la temporada 2016/2017 i hi haurà un títol en joc. La cita és a les deu de la nit contra el Sevilla al Sánchez Pizjuán en l'anada de la final de la supercopa d'Espanya.

Per arribar en les màximes condicions als dos enfrontaments, Luis Enrique ha organitzat una setmana sense descans per als seus jugadors. L'equip, a més, ja estarà al complet tret dels olímpics Neymar i Rafinha perquè avui ja s'incorpora André Gomes. Umtiti també va avançar el seu retorn.

Avui l'equip s'entrena a les 9.30 del matí i els jugadors que van incorporar-se l'1 d'agost (Ter Stegen Jordi Alba, Piqué, Mascherano, Sergio Busquets, Iniesta, Rakitic, Claudio Bravo) també ho faran a les 18.30 de la tarda en doble sessió. Dimarts només s'exercitaran al matí. Dimecres jugaran el Gamper contra el Sampdoria i dijous s'entrenaran al matí mentre que els jugadors incorporats a partir d'avui també ho faran a la tarda. Divendres i dissabte els blaugrana treballaran només al matí i diumenge viatjaran ja cap a Sevilla, on els espera la primera prova de foc per veure si la pretemporada feta dóna els seus fruits en forma de primer títol.

SUPERCOPA

El Sevilla exigirà que el Barça ofereixi una versió diferent a la de Wembley
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)