Barça

futbol

barça

Luis Enrique ja els té tots

Estrena. Umtiti i André Gomes van fer ahir les seves dues primeres sessions amb el primer equip per preparar el Gamper i l'anada de la supercopa d'Espanya

Samuel Umtiti i André Gomes, les dues incorporacions blaugrana més costoses econòmicament d'aquesta temporada, ja coneixen els seus nous companys. Ells dos, i en espera que els brasilers Neymar i Rafinha finalitzin la seva participació en els Jocs Olímpics de Rio de Janeiro, eren els darrers futbolistes de la primera plantilla del FC Barcelona 2016/17 –tot i que el club podria acabar concretant el fitxatge del quart davanter– que faltaven per incorporar-se als entrenaments, per la seva presència en la final de l'Eurocopa de França. La seva estrena, com estava previst, es va produir ahir al matí, en què el francès i el portuguès ja van treballar a les ordres de Luis Enrique, que molt probablement els donarà uns minuts en el Gamper de demà, en què el Barça rep la visita de la Sampdoria. Més complicat, en canvi, sembla que algun dels dos disputi l'anada de la supercopa d'Espanya contra el Sevilla de diumenge, ja que els falta ritme competitiu i sincronia amb els seus nous companys.

Cal recordar que Samuel Umtiti ja havia avançat a dissabte el seu retorn a la feina, en què es va personar a la ciutat esportiva Joan Gamper per començar a entrenar-se, però només va poder conèixer Cristian Tello, ja que la resta de jugadors de la primera plantilla eren a Londres per disputar el partit amistós contra el Liverpool. El central francès, doncs, va coincidir ahir al matí amb els seus companys per primera vegada, en una sessió en què no es va separar del costat de Lucas Digne, l'altre fitxatge francès de l'estiu, que, tot i tenir permís fins ahir, va decidir incorporar-se als entrenaments uns dies abans. Umtiti, i també André Gomes, van ser rebuts per Luis Enrique i per Juan Carlos Unzué, amb els quals van xerrar distesament una estona, i després es van entrenar amb els seus companys, en una sessió marcada per la intensa calor que va fer ahir a Barcelona i per la feina amb la pilota com a protagonista. Com estava previst, els dos fitxatges, així com també la resta de jugadors de la plantilla, van participar en la segona sessió del dia per seguir agafant ritme de cara a l'inici de la competició oficial.

L'arribada al grup de Samuel Umtiti i d'André Gomes significa també el retorn definitiu de Mujica i d'Alfaro al Barça B, equip amb el qual participaran aquesta temporada, i el mateix succeirà amb el central brasiler Marlon tan bon punt torni del seu país, on es va desplaçar el cap de setmana passat per solucionar un problema amb el visat.

XERRADA DISTESA

Els dos fitxatges van ser rebuts per Luis Enrique tot just abans d'entrenar-se

EN FALTEN DOS

Ja només queden Neymar i Rafinha, que participen en els Jocs Olímpics de Rio de Janeiro

CAP DEL FILIAL

Rafa Mujica, Alfaro i Marlon deixen la disciplina del primer equip
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)