ACB

Bàsquet

Lliga Endesa

La Penya renuncia a Sàbat

Lliga Endesa. El Joventut no igualarà l’oferta de l’Obradoiro pel llagosterenc; la proposta de l’equip gallec és que sigui base titular i està lluny de les possibilitats econòmiques verd-i-negres

El Divina Joventut renuncia a retenir Albert Sàbat. El club verd-i-negre, després que l’ACB els passés l’oferta que l’Obradoiro ha fet al base per a les dues pròximes temporades, s’ha hagut de retre a l’evidència: la Penya no pot arribar a les xifres que ofereixen des de Santiago de Compostel·la. El club està molt limitat econòmicament perquè ha de començar a satisfer aquest any els quasi 450.000 euros que haurà de pagar els pròxims vuit anys a Hisenda. I el president, Juanan Morales, no vol estirar més el braç que la màniga. És per això que s’han fixat unes quantitats per intentar les renovacions de Sàbat, Gielo, Bogdanovic i Jordan i no les volen sobrepassar per no tenir desequilibris després en el pressupost. En el cas de Jerome Jordan, que és la gran prioritat, s’ha li ha ofert un contracte molt bo perquè no s’escapi i construir al voltant seu la resta de la plantilla. En el cas de Sàbat és diferent. Se li va fer una millora de contracte en l’oferta de renovació, però l’Obradoiro li ofereix un contracte irrefutable tenint en compte l’edat que té i la situació que viu ara mateix el llagosterenc. Moncho Fernández el vol com a base titular fent parella amb Pepe Pozas, que ahir va renovar per una temporada més. El tècnic Diego Ocampo tenia clares les opcions de continuïtat de Sàbat: “El volem renovar, és una peça important per a nosaltres però no podem trencar l’equilibri econòmic de l’equip.” Sàbat ha tingut un gran rendiment aquests dos últims anys a la Penya a l’ACB després de deu temporades a la LEB.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)