ACB

Bàsquet

Pretemporada

Fitxatges engrescadors

Pretemporada. Andric (17 punts), Suggs i Vasiliaukas (4/5 triples) destaquen en el triomf de l'ICL Manresa contra el Divina Joventut gràcies a un parcial en els últims cinc minuts que trenca la igualtat

L'ICL Manresa va sumar, contra un Divina Joventut encara en rodatge, el seu segon triomf de la pretemporada. El millor del matx va ser el pivot croat Luksa Andric, que va aprofitar que la Penya encara no té cap dels seus dos pivots –Miralles està lesionat i Stutz encara no ha arribat– per fer-se l'amo i senyor de la pintura (17 punts) davant la defensa dels dos joves del vinculat Prat Joventut (LEB Or) Òscar Amo i Terrence Bieshaar. Per part dels manresans, bon partit de Suggs, mentre que dels nous fitxatges verd-i-negres cal destacar el lituà Vasiliaukas, amb 4/5 triples. Bogdanovic va fer un paper discret i Lapornik va deixar clar que li queda molt camí per recórrer. Quant al matx, els manresans van dominar des del salt inicial amb una gran direcció de Lluís Costa, i la millor millor jugada del matx: un alley-hoop amb falta personal a Belemene (10-18). En el segon quart, però, es van igualar les forces (57-54) fins al tram final del partit. Va ser llavors quan els manresans van fer un parcial definitiu per trencar el partit. L'ICL Manresa i el Divina Joventut es tornaran a veure les cares divendres vinent en un nou amistós a Llagostera, poble de Sàbat.

JOVENTUT67 ICL MANRESA78

DIVINA JOVENTUT: Vasiliauskas (14), Vidal (2), Ventura (5), Bogdanovic (7), Bieshaar (6) –cinc–, Sàbat (11), Abalde (15), Nogués (4), Lapornik (6) i Amo (2). 13/22 de 2. 10/29 triples (4 Vasiliauskas,2 Sàbat, 2 Abalde, 1 Bogdanovic i 1 Ventura). 11/15 lliures. 30 rebots (6 Nogués). 15 assistències (4 Ventura) i 67 de valoració (17 Vasiliauskas). ICL MANRESA: Costa (10), Pere Tomàs (2), Suggs (8), Auda (5), Andric (17) –cinc–, Cvetkovic (8), Arnitovic (10), Cakarun (9), Montañez (2), Jou, Mayot i Belemene (7). 20/35 de 2. 5/17 triples (2 Costa, 2 Arnitovic i 1 Suggs). 23/34 lliures. 31 rebots (6 Pere Tomàs). 15 assistències (4 Costa i 4 Suggs) i 74 de valoració (16 Suggs). PARCIALS: 18-25, 22-18 (40-43); 17-11 (57-54) i 10-24 (67-78).

ELS VESTIDORS

Aquest any tenim el talent més repartit i facilita les coses. Hem recuperat sensacions defensives
Ibon Navarro
TÈCNIC DE L'ICL MANRESA
Hem de treballar per ser regulars, no perdre tantes pilotes i tenir més continuïtat
Diego Ocampo
tècnic del divina joventut
És molt aviat per fer valoracions, de moment em sento còmode, i el bon ambient m'ajuda
Sarunas Vasiliauskas
BASE DEL DIVINA JOVENTUT

Trapani no té res greu i Stutz arriba demà

El pivot de l'ICL Manresa Joe Trapani, que divendres contra el València es va fer un fort esquinç que va fer saltar les alarmes, no té res greu. El jugador va ser sotmès a diverses proves que han descartat una lesió important. Trapani estarà dues setmanes de baixa. D'altra banda, el darrer fitxatge del Divina Joventut, Garrett Stutz, arribarà demà a Badalona per incorporar-se a la disciplina verd-i-negra. A banda de Stutz, falta per arribar el polonès Tomasz Gielo, que està disputant el preeuropeu amb el seu país.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)