ACB

Bàsquet

pretemporada

Bartzokas acaba amb cinc joves del Barça B a la pista

Bàsquet. Pretemporada. El Barça arrasa un MoraBanc superat per tots costats pels blaugrana, liderats per un Rice senzillament genial

Si fa tres setmanes el Barça presentava el nou model de secció amb l'anunci d'una aposta decidida pels joves, ahir en vam tenir la primera mostra. És cert que faltaven sis jugadors, és cert que és pretemporada però també és cert que, contra un rival de nivell com el MoraBanc, és un fet que feia temps que no es veia. Bartzokas va posar a la pista cinc joves del Barça B (LEB Or): Peno, Kurucs –va ser titular–, Esteban, Mazaira i Sena. Entre tots cinc van estar més d'una hora en pista (60:72) i dos d'ells van estar sublims. El pivot brasiler va acabar amb 14 punts anotant amb l'esquerra i la dreta –la seva mà bona– mentre que Kurucs va exhibir el seu potencial. Tot canviarà quan arribin els jugadors que falten (Navarro, Doellman, Vezenkov, Lawal i juguin Claver i Dorsey), però, de moment, ja treuen el nas. El matx va tenir dues històries ben diferents. D'entrada els blaugrana van sortir amb un 13-2 que feia presagiar un correctiu, però els andorrans van reaccionar (13-13). La igualtat es va mantenir fins al descans (33-24), però a partir del tercer quart amb Rice fent genialitats i l'equip molt sòlid al darrere el Barça va trencar el matx. Va ser llavors quan amb una diferència al voltant dels 20 punts els blaugrana van aprofitar per repartir minuts i fer la presentació en societat de les perles blaugrana. Per la seva banda, el MoraBanc Andorra –ahir tenia les absències de Schreiner, Burjanadze i Xermadini– va notar el cansament d'haver jugat el dia abans però els falta molt camí per recórrer.
Dijous, contra el Múrcia
El Barça Lassa tornarà a jugar un nou amistós però aquesta vegada serà a porta tancada al Palau Blaugrana contra el Múrcia, que divendres jugarà contra el Tenerife a Lleida. Per la seva banda, el MoraBanc jugarà divendres a Ponts contra el CAI Saragossa.

BARÇA LASSA80 MORABANC54

FC BARCELONA LASSA: Koponen (12), Oleson (5), Kurucs (12), Perperoglou (5), Tomic (4) -cinc-, Rice (15), Ribas (7), Peno (1), Eriksson (6), Mazaira (2), Esteban i Sena (14). 23/43 de 2. 10/16 triples (3 Rice, 2 Kurucs, 2 Eriksson, 1 Oleson, 1 Koponen i 1 Ribas). 4/5 lliures. 36 rebots (6 Oleson). 18 assistències (4 Rice i 4 Kurucs) i 94 de valoració (21 Kurucs). MORABANC ANDORRA: David Navarro (2), Walker (7), Jelinek (9), Nacho Martín (6), Niang -cinc-, Toncinic (7), maric (1), Bartolomé, Albicy (1), Stevic (14), Colom i Antetokoumpo (7). 21/40 de 2. 1/20 triples (Walker). 9/19 lliures. 29 rebots (6 Antetokoumpo i 6 Stevic). 13 assistències (9 Albicy) i 45 de valoració (16 Stevic). PARCIALS: 13-11, 20-13 (33-24); 27-18 (60-42) I 20-12 (80-54).

Claver encara no debuta i es reserva Dorsey

Víctor Claver va estar ahir amb els seus nous companys a Sant Julià de Vilatorta però, igual com divendres contra el Betis, el tècnic Giorgios Bartzokas va decidir que no jugués el partit perquè ha completat pocs entrenaments amb els seus companys. Tampoc va jugar, tot i fer la roda d'escalfament, Joey Dorsey. El nord-americà arrossega molèsties des de la setmana passada i no se l'ha volgut forçar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)