NBA

Triomf en el retorn a casa

NBA. Dwyane Wade debuta amb els Bulls anotant 22 punts en la victòria contra els Celtics. Els Spurs de Pau Gasol tornen a guanyar

Dwyane Wade va jugar per primera vegada en la seva carrera un partit oficial amb els Bulls, l'equip de la seva ciutat natal. I va fer-ho de la millor manera, anotant 22 punts amb 4/6 triples inclosos, un dels quals decisiu –104-99 a 26 segons–, i amb la victòria contra els Celtics. En la mateixa conferència, debut agre de Tomas Satoranski (2 punts en 4 minuts) en la derrota a Atlanta (33-19 per als locals en l'últim quart), i a l'oest, primer partit i primer triomf dels Clippers, amb 27 punts de Blake i Griffin, i segon triomf dels Spurs, a Sacramento, amb 7 punts i 6 rebots de Pau Gasol (21 minuts).