ACB

El MoraBanc frega una remuntada èpica (87-85)

Lliga Endesa. Ha tingut opcions de victòria tot i anar perdent de 18 punts en l'últim quart (80-62, 33')

El MoraBanc Andorra ha estat a prop de remuntar un partit que gairebé tenia impossible a l'últim quart, a la pista de l'Estudiantes (80-62, 33'). Després d'estar excessivament tou i facilitar la feina al rival, els del Principat han apujat la intensitat defensiva quan ja semblava que ho tenien tot perdut i, amb l'encert de Walker i Antetokounmpo, han fet un 0-16 de parcial, que ha ajustat el marcador (80-78 a únicament 2:58 del final).

Tot i que el Movistar ha trobat punts, el MoraBanc no s'ha rendit i, a 10 segons del final, Burjanadze ha capturar un rebot ofensiu després d'un triple errat de Walker amb 87-84. Ha anotat el primer tir lliure i, malgrat fallar el segon, ell mateix ha capturar el rebot d'atac. En l'acció final, Walker ha perdut la pilota, si bé la banqueta andorrana –sobretot Joan Peñarroya– ha protestat moltíssim una possible falta, que hauria pogut dur el partit a la pròrroga.

Shermadini va estar esplèndid, amb 21 punts i 16 rebots.