Rosell (14), Guirao (3), Martí (17), Santos (16), Crespo (8) –cinc inicial–; Palmucci (4), Serrano (6), Tetilla (4), Denus, Gómez. 11 triples: 4 Martí, 3 Santos, 2 Rosell, 1 Guirao, Crespo. 7/9 en tirs lliures. 21 faltes.
Esponellà (9), Soler (4), Juanola, Jaén, Danès (11) –cinc inicial–; Usan, Alonso (11), Quintana (4), Cantenys (21), Martini. 4 triples: 2 Cantenys, 1 Alonso, Danès. 12/19 en tirs lliures. 15 faltes.
PARCIALS:
19-18, 19-10, 11-14 i 23-18.
COMENTARI:
Derrota de l'Escala, que va tenir un mal dia i no va controlar mai el ritme del partit. El Parets, per la seva banda, va mostrar un gran encert des de la línia de tres punts amb onze triples. El Parets va establir les primeres diferències en el marcador en el segon quart i, tot i signar un tercer quart discret, va rematar el partit en el darrer període.
71
TORDERA:
Garcia (17), Blázquez (3), Ciurana (9), Gay (13), Copestake (5) –cinc inicial–; Fluixà (7), Maresma (7), Tresserras (9), Humbert (4), Espígol. 9 triples: 3 Gay, 2 Garcia, 1 Blázquez, Fluixà, Ciurana, Maresma. 18/29 en tirs lliures. 23 faltes. Eliminat: Gay.
80
BLANES:
Bernatallada (5), Rigali, Alarcon (3), Palma (3), Jelil (19) –cinc inicial–; Lluveras (14), Grau, Gómez (9), Torrent (20), Velasco (7), Pórcova. 7 triples: 6 Torrent, 1 Palma. 16/26 en tirs lliures. 19 faltes.
PARCIALS:
22-24, 14-14, 20-21 i 15-21.
COMENTARI:
El Tordera va caure en un partit igualat durant els tres primers quarts, en què les diferències mai no van superar els cinc punts. Al principi del darrer període, els visitants van marxar de 12 punts. Tot i l'intent de remuntada local, el desencert i la superioritat en el joc interior del Blanes va decantar el triomf per als visitants.
73
ARENYS DE MAR:
González (19), Riboloni (6), Torres (3), Garcia (11), Touré (15) –cinc inicial–; Karkri, Buñuel, Prozorov (2), Piñas (1), Estany (16), Saña, Tuxford. 8 triples: 3 González, 3 Estany, Torres i Garcia. 15/25 tirs lliures. 21 faltes.
56
SANT NARCÍS:
Jiménez (5), Espigol (5), Samper (3), Bou (8), Comellas (10) –cinc inicial–; Carbó (4), Nico (5), Roca (7), Gairin (3), Gallego, Buenaventura (5), Perafita (1). 7 triples: 2 Comellas, 1 Espigol, Buenaventura, Bou, Roca i Jiménez. 12/20 en tirs lliures. 25 faltes.
PARCIALS:
18-8, 17-20, 21-15, 17-13.
COMENTARI:
El Sant Narcís va perdre en un partit en què va sortir a jugar amb ambició, contra un líder molt sòlid i físic. El gironins van plantejar problemes al rival fins al tercer quart, quan petites errades defensives van ser castigades pels locals des del triple, marxant al marcador l'Arenys i ampliant-se la diferència final fins als 17 punts.