NBA

bàsquet

nba

Els TWolves planten cara als Warriors

NBA. Els californians van guanyar gràcies a un bon darrer quart amb Ricky fent 8 punts, 5 rebots i 6 assistències

Els TWolves de Ricky Rubio (8 punts, 5 rebots i 6 assistències) han mostrat la seva millor cara de la temporada i han plantat cara a uns Warriors que han necessitat fer un gran darrer quart (20-38) per superar els de Minnesota. Klay Thompson ha estat el millor del trident californià (30 punts) mentre Curry i Durant n'han anotat 22 punts. Pels locals tres jugadors han arribat als 25 punts: Wiggins, Towns i LaVine.

Final de rècord de Westbrook que, tot i fer una exhibició contra els Celtics (27 punts, 12 rebots i 6 assistències) claus per tombar els Celtics, no ha pogut encadenar el seu vuitè triple doble seguit. Ha estat una jornada de la revolució dels pitjors equips de l'NBA. Els Pelicans han vençut a Phoenix amb el primer triple doble de la carrera de Frazier (14 punts, 11 rebots i 11 assistències). El millor ha estat Jru Holiday (23). Pels Suns l'únic que ha estat bé ha estat Bledsoe (32). També han sorprès els Sixers a Detroit al Palace d'Uburn Hills amb cinc jugadors arribant o superant els 10 punts el dia en què no ha jugat Sergio Rodríguez amb gastroenteritis. Pels Pistons únicament ha jugat bé Marcus Morris (28). I finalment els Knicks han assalta l'Staples Center. Els de New York es situen tercers de la seva conferència després d'encadenar sis victòries als últims set partits. Aquesta matinada impressionant Porzingis (26 punts, 12 rebots i 7 taps). Ja ha tornat a jugar Derrick Rose (25), baixa els dos últims partits. Pels Lakers, un dia més, Lou Williams (26 punts) i Luol Deng (22) han estat els més destacats.

La jornada

Pistons - Sixers

79 - 97

Thunder - Celtics

99 - 96

TWolves - Warriors

108 - 116

Suns - Pelicans

119 - 120

Lakers - Knicks

112 - 118

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)