Esponellà (6), Soler (1), Jaén (7), Danés (10), Usán –cinc inicial–; Quintana (9), Martí (7), Cantenys (23), Costey i Alonso (22). 5 triples: 2 Cantenys, 2 Alonso i 1 Quintana. 23/36 tirs lliures. 15 faltes.
Junquera (4), Funes (6), Samsó (19), C. López, P. López (4) –cinc inicial–; De Quintana (23), Zamorano (7), Fernández, Sánchez (5), Ontiveros i Giovanardi. 9 triples: 5 De Quintana, 1 Funes, Samsó, Zamorano i Sánchez. 5/10 tirs lliures. 27 faltes.
PARCIALS:
27-18, 27-15, 18-18 i 12-17.
COMENTARI:
L'Escala va aprofitar l'escalfor del seu públic per endur-se la victòria. Els locals van trencar el partit en el segon quart i van marxar al descans vint-i-un punts per sobre. El Ceset va provar la remuntada sense sort, malgrat els reeixits intents des de la línia de tres.
67
MURALLA ÒPTICA BLANES:
Alarcón (9), Palma (2), Velasco (10), Porcuna (3), Jalil (13) –cinc inicial–; Barceló (2), Lloveras (12), Grau (7) i Torrent (9). 4 triples: 1 Grau, Torrent, Velasco i Porcuna. 14/32 tirs lliures. 24 faltes. Eliminats: Velasco i Jalil.
59
SANT POL 07 - SECURITAS:
Vidal (3), Llorens (15), Puigdefàbregas (4), Tardío (10), Puig (5) –cinc inicial–; Rius, Rovira (8), Fàbregas (3), Nieto (12) i Gaona. 3 triples: 2 Nieto i 1 Llorens. 16/25 tirs lliures. 32 faltes. Eliminats: Rovira, Fàbregas i Tardío.
PARCIALS:
15-8, 17-15, 17-24 i 18-12.
COMENTARI:
Victòria còmoda del Blanes, que va resoldre un inici dubitatiu de partit amb un parcial de 12-0. En el segon període, els locals van refermar el domini davant un Sant Pol astorat que en el tercer quart va retallar distàncies.
76
ONYAR:
Lucena (17), Scherer (13), Planas de Farners (7), Moreno (8), Duran (13) –cinc inicial–; Gràcia (3), Gonzàlez (9), Calafell (2), Ferrers i Luque (4). 9 triples: 4 Lucena, 2 Duran, 1 Gràcia, Gonzàlez i Luque. 19/26 tirs lliures. 19 faltes.
62
TONA:
Febrer (3), Pérez, Sabatés (14), Fuentes (4), Martos (12) –cinc inicial–; Blanco (11), Homs, Sala (6), Parés (8), Bach (4) i Coromina. 6 triples: 3 Blanco, 1 Parés, Febrer i Sabatés. 11/19 tirs lliures. 22 faltes.
PARCIALS:
26-12, 18-17, 21-17 i 11-16.
COMENTARI:
Domini de l'Onyar de principi a fi. Bon primer quart dels gironins, encertats en el tir; en el segon període, el Tona va millorar i semblava que podia acostar-se, però la bona circulació de l'Onyar va frenar ràpid les aspiracions visitants. En la represa, l'Onyar va sentenciar.