Jiménez (10), Espígol (2), Comellas (12), Gairin (13), Gallego (4) –cinc inicial–; Carbó (4), Roca (5), Perafita (7), Rodríguez (2), Samper (7), Bou (5), Bonaventura. 8 triples: 2 Comellas, 1 Jiménez, Roca, Perafita, Gairin, Samper, Bou. 19/26 tirs lliures. 19 faltes personals.
Rios (2), Vidal (16), Nieto (11), Tardid (15), Puig (4) –cinc inicial–; Puigdefàbregas, Rovira (8), Fàbregas (5), Gaona, Arenas. 4 triples: 2 Tardid, 2 Rovira. 9/17 tirs lliures. 22 faltes. Eliminat: Fàbregas.
PARCIALS:
18-7, 16-19, 18-18, 19-17.
COMENTARI:
Victòria molt treballada del Sant Narcís que millora la versió gironina del partit de fa una setmana, però que encara indica que els locals han de treballar per tornar a assolir el nivell d'abans de Nadal. El partit va estar controlat pels locals, però en cap moment el van tenir sentenciat.
73
RIPOLL:
Camprubí (13), Burgos (19), Roca (18), Fernández (4), Borràs (4) –cinc inicial–; Cano (2), Casadessús (9) i Garrido (4). 8 triples: 4 Burgos, 3 Casadessús i 1 Camprubí. 17/25 tirs lliures. 13 faltes.
63
ONYAR:
Lucena (5), Mallorquí (10), Scherrer (5), Moreno (18), Estela –cinc inicial–; González (10), Garcia (3), Farrés i Duran (12). 5 triples: 2 Moreno, 1 Garcia, Scherrer i Duran. 4/7 tirs lliures. 25 faltes. Eliminats: Lucena, Estela i Duran.
PARCIALS:
16-15, 19-15, 16-11 i 22-22.
COMENTARI:
El Ripoll va superar l'Onyar en un partit en què els locals no van agafar la iniciativa fins a partir del tercer període, en què una millora defensiva dels ripollencs va marcar la diferència. La defensa zonal dels gironins en l'últim període va fer suar el Ripoll, que, quan va descobrir com atacar-la, va sentenciar.
62
BLANES:
Bernatalla (5), Gómez (5), Barceló, Velasco, Jalil (9) –cinc inicial–; Rigali, Lloveras (13). Grau (5), Alarcón (17), Torrent (3), Porcuna i Masset. 2 triples: Alarcón i Torrent. 13/29 tirs lliures. 28 faltes. Eliminat: Jalil.
77
TONA:
Polanco (6), Homs (6), Sabatés (16), Fuentes (2), Martos (7) –cinc inicial–; Sala (8), Parés (17), Bach, Llopart (12) i Coromina (3). 9 triples: 2 Homs, 2 Parés, 2 Sabatés, 1 Sala, Coromina i Martos. 16/27 tirs lliures. 27 faltes. Eliminats: Polanco, Bach, Sabatés i Fuentes.
PARCIALS:
12-16, 13-18, 17-22 i 20-21.
COMENTARI:
El Blanes no va tenir cap possibilitat de vèncer el segon classificat. Els selvatans van aguantar dins del partit fins al quart minut del segon període, moment a partir del qual el Tona va demostrar el seu potencial a còpia de triples. A la segona meitat els locals tampoc van sortir amb la intensitat necessària per tenir possibilitats de remuntada.