Rosell (7), Guirao (12), Martí (8), Crespo (3), Palmucci (10) –cinc inicial–; Garrido (3), Santos (4), Tetilla (5). 7 triples: 2 Guirao, Palmucci, 1 Santos, Tetilla, Rosell. 8/16 tirs lliures. 19 faltes. Eliminat: Rosell.
Carbó (15), Gairin (13), Rodríguez, Espígol (7), Roca (2) –cinc inicial–; Comellas (15), Samper (7), Bou, Buenaventura, Gallego (5), Jiménez, Perafita. 7 triples: 4 Carbó, 1 Gallego, Comellas, Gairin. 10/18 tirs lliures. 20 faltes.
PARCIALS:
8-21, 9-16, 18-13, 16-13..
COMENTARI:
Victòria del Sant Narcís, que va protagonitzar uns primers 20 minuts espectaculars en defensa i amb moltíssim ritme ofensiu. El resultat va ser una renda important per als gironins, que recuperaven sensacions oblidades a finals de l'any passat. La segona part no va ser tan favorable. Tot i això, el triomf va viatjar a Girona.
70
L'ESCALA:
Ripoll (6), Juanola, Jaén (4), Danés (16), Alonso (18) –cinc inicial–, Usán, Quintana (5), Martí (2) i Cantenys (16). 6 triples: 2 Alonso, 2 Danés, 1 Quintana i Cantenys. 16/19 tirs lliures. 23 faltes.
64
BLANES:
Lloveras (4), Torrent (1), Velasco (1), Porcuna (7), Jalil (16) –cinc inicial–; Rigali, Gomes (5), Grau (3), Alarcón (23) i Palma (4). 5 triples: 3 Alarcón i 2 Porcuna. 11/23 tirs lliures. 24 faltes.
PARCIALS:
16-18, 21-17, 19-19 i 14-10.
COMENTARI:
L'Escala es refà de l'última desfeta i s'imposa al Blanes en un enfrontament que es va resoldre a les acaballes. Els locals van fer un partit molt seriós en defensa que els va permetre arribar a l'últim quart amb opcions; un parcial de 7-1 a favor dels empordanesos va desencallar el partit, empatat al minut 39 (63-63).
53
TORDERA:
Treserres (4), Blázquez (6), Garcia (11), Gay (13), Nascimento (6) –cinc inicial–; Maresma (5), Fluxà (2), Roldán (2), Sánchez, Espígol (2) i Umbert (2). 4 triples: Garcia, Blázquez, Maresma i Gay. 11/15 tirs lliures. 23 faltes. Eliminats: Gay i Blázquez.
78
ARENYS B:
Torres (6), Buñuel, González (8), Riboloni (6), Touré (14) –cinc inicial–; Piñas (2), Karkri (12), Estany (10), Garcia (14) i Prozorov (6). 5 triples: 2 Torres, 2 Estany i 1 Riboloni. 15/23 tirs lliures. 21 faltes.
PARCIALS:
13-18, 10-21, 14-18 i 16-21.
COMENTARI:
El Tordera va intentar incomodar l'Arenys amb una defensa zonal durant tot el partit, però el conjunt visitant va mostrar-se superior tant en el joc exterior com, sobretot, sobre la pintura. El segon període va ser demolidor per les aspiracions dels torderencs, que al descans ja perdien de 16 punts. A la segona meitat l'Arenys no es va deixar sorprendre i fins i tot va poder ampliar unes diferències que van arribar a rondar els 30 punts.