Eurolliga

bàsquet

barça

Multa per mals resultats

Eurolliga. El Barça castiga les moltes derrotes i dilluns va anunciar a la plantilla que rebrien una sanció econòmica de 5.000 euros

El Barça, que està tenint els pitjors resultats en derrotes des del 2001 (19 derrotes en els 41 partits que ha disputat fins ara), ha començat a prendre mesures per intentar canviar la dinàmica de l'equip. Després del darrer revés al Palau contra el Bilbao, en què alguns jugadors blaugrana van criticar com havien jugat, la directiva del Barça ha decidit prendre mesures. I unes mesures dures i inhabituals. Catalunya Ràdio va avançar ahir que han multat econòmicament els seus jugadors i el tècnic pels mals resultats, mesura presa amb el suport de Bartzokas. Una multa de 5.000 euros. Dilluns se'ls va anunciar que rebrien un càstig per no haver estat a l'altura del que ha de tenir l'equip. Avui caldrà veure la reacció de l'afició al Palau.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)