NBA

Durant no nota la pressió

NBA. El dels Warriors torna per primera cop a Oklahoma després de marxar a l'estiu i, tot i ser el centre d'atenció, fa una exhibició (34 punts i 9 rebots), secundat per Curry (26) i Thompson (26)

Les estrelles, en general, no saben què vol dir la pressió. I ho va demostrar Kevin Durant en el seu retorn a Oklahoma, on va centrar totes les mirades, on va ser rebut de forma hostil, on va tenir picabaralles durant el matx i on la que va ser la seva afició el va qualificar de traïdor en un Chesapeake Energy Arena ple a vessar. Però ell va fer la seva feina. Si fins ara Kevin Durant havia anotat 39 i 40 punts en els dos partits que els Warriors havien guanyat als Thunder a la pista californiana, a Oklahoma es va enfilar fins als 34 punts i els 9 rebots per convertir-se en el botxí del seu exequip. Ho va fer, això sí, amb el suport de Stephen Curry (26 punts) i Klay Thompson (26), amb 9 triples entre tots dos. Westbrook va tornar a fer una demostració de lideratge i va quedar-se a les portes d'un nou triple doble (48 punts, 11 rebots i 8 assistències), una actuació insuficient, però, per plantar cara als californians.

Fi a la ratxa dels Heat

La sorpresa majúscula va ser el triomf dels Sixers, que, tot i els 30 punts de Dragic, van tallar en sec la ratxa de 13 triomfs seguits d'uns Heat que, si haguessin guanyat, haurien estat un mes sencer sense perdre. Els que continuen imparables són els Celtics. Els de Boston van sumar la seva novena victòria en els últims 10 partits, amb Isaiah Thomas (29 punts) en la línia de l'últim més i deixant sense opcions els Jazz, tot i el bon partit de Gordon Hayward (31). També pel que fa a l'actualitat dels Celtics, van trobar mort Fab Melo (26 anys), que havia jugat a l'equip de Boston després de ser el número 22 del draft del 2012. Ara jugava al Brasil. Per la seva banda, els Cavs de LeBron (27 punts, 5 rebots i 12 assistències) i d'Irving (27) no van deixar cap opció als Nuggets de Jokic (27 punts i 13 rebots). Els Rockets de Harden (40 punts) es van passejar contra els Suns, mentre els Magic van sucumbir a la pista dels Mavs. Per als d'Orlando, l'ex-Barça Hezonja va tenir 34 minuts (7 punts) i l'ex-Manresa Ibaka va fer 8 punts i 4 rebots.

37,6
punts
de mitjana ha fet Kevin Durant en els tres partits d'aquest curs contra els Thunder.

La jornada

Magic - Raptors

102 - 94

Nets - Pacers

97 - 106

Pistons - TWolves

116 - 108

Rockets - Bulls

121 - 117

Thunder - Grizzlies

114 - 102

Celtics - Lakers

113 - 107

Nuggets - Bucks

121 - 117

Kings - Suns

103 - 105

Blazers - Mavericks

104 - 108

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)