NBA

Bàsquet

NBA

‘Three-peat' de Marc Gasol

NBA. El de Sant Boi torna a un All-Star, després de perdre's el del curs passat al Canadà i haver participat en els d'Orlando (2012) i Nova York (2015); està en el moment més madur de la seva carrera

Després de la política restrictiva en contra dels gais que s'aplica a Charlotte que va fer que l'NBA decidís canviar l'escenari de l'All-Star d'enguany, aquesta pròxima matinada (2.00 h) arriba el partit de les estrelles finalment a Nova Orleans. I ho farà amb el retorn de Marc Gasol, que es va perdre l'edició de l'any passat a l'Air Canada Center en el comiat de Kobe Bryant i amb Pau Gasol com a referent. Serà el three-peat dels pivots dels Grizzlies que ja va participar en l'edició d'Orlando (2012) i de Nova York (2015) amb la imatge ja per a la posteritat del salt inicial dels dos germans Gasol. Aquest any el gran dels germans de Sant Boi, però, no hi serà perquè en els Spurs no està tenint les estadístiques que acreditava en els Bulls per obtenir una plaça entre els millors, i a més està lesionat. El seu germà Marc, que en els dos All-Star anteriors ha tingut 18:30 minuts de protagonisme de mitjana amb 5 punts i 6,5 rebots, s'ha pres el cap de setmana amb calma, i és per això que ha decidit recórrer les 635 milles que hi ha de Memphis fins a Nova Orleans amb el seu cotxe Tesla. En Marc és únic.

L'espectacle, doncs, ja és a punt, i després de viure els concursos de triples i esmaixades aquesta matinada passada, toca el torn als millors. Al descans hi haurà l'actuació del cantant de rhythm and blues John Legend, amb un impacte mundial al nivell d'un gran xou mediàtic amb més de 200 països retransmetent el matx i una audiència estimada de 150 milions de persones.

La polèmica Westbrook

Sens dubte, un dels homes de la temporada i candidat número 1 a l'MVP és l'estrella dels Thunder Russell Westbrook, que arriba a la cita amb una mitjana d'una altra galàxia de triple-doble. Però ni haver superat els registres de l'històric Oscar Robertson li va servir per ser en el cinc titular. Entre les estrelles hi ha quatre protagonistes arribats dels Warriors: Curry, Thompson, Green i Durant.

141

ESTATS UNITS:
Towns (24), Russell (12), Booker (17), Turner (12), Chriss (7) -cinc inicial-, Kaminsky (33), Ingram (4), Brogdon (3), Okafor (10) i Simmons (19). 60/97 de 2. 18/44 triples (9 Kamnisnky, 3 Booker, 2 Russell, 2 Turner, 1 Chriss i 1 Simmons). 3/7 lliures. 36 rebots (11 Towns) i 22 assistències (6 Booker).

150

RESTA DEL MÓN:
Hield (28), Porzingis (24), Saric (17), Jokic (12), Exum (11) -cinc inicial-, Abrines (3), Murray (36), Lyles (7), Sabonis (10), Hernangómez (6) i Mudiay. 63/107 de 2. 19/51 triples (9 Murray, 3 Hield, 3 Saric, 1 Exum, 1 Porzingis, 1 Abrines i 1 Lyles). 5/8 lliures. 44 rebots (11 Jokic) i 37 assistències (11 Murray).

PARCIALS:

77-66 i 64-84.

EL PROTAGONISTA

Un All-Star no només és el partit sinó tot el que el rodeja, la transcendència que té, i no tant el que és en si mateix el partit
Tornar a estar entre els millors és el premi que demostra que estàs fent bé les coses, i aquest any és així
Marc Gasol

Murray (36 punts) lidera el triomf de la resta del món

El canadenc Jamal Murray (19 anys) es va convertir en l'MVP del partit entre l'equip nord-americà i la resta del món de jugadors de primer i segon any a l'NBA. El dels Nuggets va fer un recital, amb dobles figures (36 punts i 11 assistències) però més enllà d'això va sorprendre per la sèrie de 9/14 triples que va fer. No es va quedar curt el seu rival Frank Kaminsky, que es va enfilar fins als 33, també amb nou triples. Partit discret de l'ex-Barça Àlex Abrines. El mallorquí, que va entrar a última hora a la llista per les baixes per lesions que hi havia, va jugar 12:38 minuts i tot i errar els tres primers triples que va llançar, va acabar anotant el seu quart llançament. Va acabar amb una sèrie d'1/5 triples. El matx servia per obrir el cap de setmana de l'espectacle NBA, del desitjat All-Star, i no va decebre en un Smoothie King Center de Nova Orleans que va gaudir. No hi va poder ser Joel Embiid, baixa d'última hora per lesió.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)