FEB

Mal d'altura

EBA. El viatge a les Illes afecta un Quart amb dubtes, que arrossega tot el partit la mala sortida i els triples (6/26)

palma 76 quart 72

PALMA AIR EUROPA:Garcia (6), Llompart (12), Clar (9), Serra (11), Bustamante (15) –cinc inicial–; Resta (3), Poyatos (10), Pérez (3), Reda (7) i Deus. 18/34 en tirs de dos, 7/21 en triples (2 Clar, Reda i Serra, 1 Pérez) i 19/22 en tirs lliures. 32 rebots (6 Poyatos), 18 assistències (5 Garcia i Reda) i 83 de valoració (18 Bustamante).QUART GERMANS CRUZ:Dos Santos (4), Bataller (12), Masllorens (15), Serra (2) i Jiménez (11) –cinc inicial–; Camós (6), Martorell (2), Vila (4), Iborra i Kanis (16). 22/48 en tirs de dos, 6/26 en triples (3 Masllorens i Jiménez) i 10/14 en tirs lliures. 27 rebots (6 Masllorens), 10 assistències (3 Camós) i 52 de valoració (13 Kanis).PARCIALS:22-12, 17-20 (39-32), 19-19 (58-51) i 18-21 (76-72).

Al Quart no li va provar gaire la visita a les Illes Balears. Desajustat i desencertat d'inici (22-12), va tenir un dia més que discret en el triple, amb un fluix 23% d'encert. El desgast del desplaçament i el vol van afectar els quartencs, que van viatjar sense el lesionat Miki Lozano.

Des del salt inicial les sensacions en el tir no van ser bones. De fet, el Quart mai va anar al davant en el marcador en tot el matx. El 8-0 i el 13-3 van ser dos avisos de la dificultat del matx en un Toni Servera incòmode en dimensions i cistelles per als gironins, i contra un rival tancat al darrere, deixant tirs alliberats. Va reaccionar en el segon període el conjunt d'Albert Brea, que va anar a partir d'aquí de menys a més, amb bona circulació i insistint també en el joc interior, amb un bon Kanis (39-32 en el descans).

El problema va ser al davant. L'equip va estar negat des de 6,75 m, no com els locals, que amb dues bombes en el tercer període van allunyar el Quart, després de posar-se un avall. La zona visitant tampoc va alterar gaire la dinàmica. Apujar línies en tota la pista va donar més intensitat al Germans Cruz, que a menys de tres minuts del final va tornar-se a posar un avall. Un dos més un dels mallorquins va trencar la reacció i al final el triomf es va quedar a s'Arenal.