Artiz (15), Vila (2), Angelats (14), Pérez (18), Puigdevall (7) –cinc inicial–; Sánchez (5), Martínez (1), Puig (1), Gallardo (8), Ferrer (1), Carbó (2). 5 triples: 2 Artiz, 1 Sánchez, Gallardo i Puigdevall. 14/20 en tirs lliures. 24 faltes personals.
Vázquez (14), Relats, Coromines, Casadevall (3), A. Planasdemunt (14) –cinc inicial–; Guerra (2), O. Cruells (18), E. Cruells (4), Rigoni (7), Bassa (11). 7 triples: 2 Vázquez, 1 O. Cruells, 2 A. Planasdemunt, 1 Rigoni i 1 Bassa. 20/34 en tirs lliures. 21 faltes personals.
PARCIALS:
20-14, 15-16, 14-19, 25-24.
COMENTARI:
Triomf dels locals, que mantenen la bona dinàmica després de donar un cop sobre la taula, en aquest cas, contra el tercer classificat de la competició. El Bescanó va anar al davant tot el partit, tret d'un minut de l'últim període.
92
ARENYS:
Tuxford (5), González (17), Karkri (6), Buñuel (2), Ribolini (9) –cinc inicial–; Torres (12), Garcia (14), Prozorov (12), Piñas (3), Estany (11). 8 triples: 3 Torres, 2 Garcia, 1 Estany, González, Piñas. 23/29 en tirs lliures. 18 faltes personals.
49
L'ESCALA:
Esponella (2), Ripoll, Soler (3), Jaen (7), Danés (8) –cinc inicial–; Usan (3), Alonso (7), Quintana (7), Cantenys (12). 2 triples: Usan i Quintana. 11/16 en tirs lliures. 21 faltes personals.
PARCIALS:
29-13, 21-9, 17-15 i 25-12.
COMENTARI:
Dura derrota per a l'Escala, que en el segon període perdia ja per 28 punts de diferència. El conjunt local, amb una molt bona pressió, no va deixar cap opció als visitants per entrar en el partit.
59
SANT NARCÍS:
Jiménez (4), Espígol (5), Comellas (11), Samper (9), Genover (9) –cinc inicial–; Bou, Roca (2), Obré (3), Gairin (5), Carbó (11). 7 triples: 2 Carbó, 1 Genover, 2 Samper, 2 Comellas. 16/24 en tirs lliures. 21 faltes personals. Cap eliminat.
76
BLANES:
Lloveras (17), Alarcon (12), Torrent (3), Porucna (4), Jalil (11) –cinc inicial–; Bernatallada (11), Rigali (2), Gómez (5), Grau, Barceló (2), Palma (6), Velasco (3). 5 triples: 2 Bernatallada, 1 Gómez, Porcuna i Jalil. 15/25 en tirs lliures. 20 faltes.
PARCIALS:
15-26, 10-21, 15-21, 8-19.
COMENTARI:
Victòria del Blanes amb un bon inici de partit dels visitants. El Sant Narcís no va saber atacar la defensa del conjunt de la Selva, que va aprofitar el darrer període per ampliar el marge contra un rival que va abaixar els braços.
78
RIPOLL:
Camprubí (14), Burgos (17), Roca (19), Fernàndez (5), Borràs (3) –cinc inicial–, Cano (8), Pons (10) i Casadessús (2). 7 triples: 3 Burgos, 2 Cano, 1 Camprubí i Pons. 23/30 tirs lliures. 20 faltes. Eliminat: Borràs.
65
TONA:
Homs, Sabatés (22), Fuentes, Garrucho (3), Martos (2) –cinc inicial–, Polanco (2), G. Parés, A. Parés (9), Álvarez (13), Pérez (1), Lleopart (13) i Coromina. 7 triples: 3 Sabatés, 2 Álvarez, 1 Lleopart i Garrucho. 18/26 tirs lliures. 28 faltes.
PARCIALS:
18-15, 16-11, 22-22 i 22-17
COMENTARI:
Nova victòria al sarró del Ripoll, que es va desfer d'un rival directe. Els locals van fer una bona primera part en defensa i van moure bé la pilota en atac. En la segona meitat, el Tona va apujar la intensitat i el partit es va igualar; els ripollencs, però, van posar la directa i van segellar el triomf. El Ripoll avança el Tona a la classificació i se situa en segona posició.