Eurocopa

El València vol ser a la seva cinquena final

Eurocopa. La Fonteta viu el tercer i definitiu partit de semifinals contra el Hapoel Jerusalem

L'objectiu prioritari del València és jugar l'Eurolliga del curs vinent. El primer camí és via ACB, però és llarg i és complicat. Ara mateix el més factible és arribar-hi través de l'Eurocopa, en què els valencians han arribat quatre vegades a la final i han guanyat tres títols. Qui queda campió juga l'Eurolliga. I el tècnic Pedro Martínez coneix la importància del duel d'aquesta nit. La semifinal està 1-1 i avui (20.30 h) es disputa el tercer i definitiu partit a la Fonteta Sant Lluís. El rival, el Hapoel Jerusalem, que diumenge va derrotar l'Ironi Nahariya (91-80) sense l'ex-NBA Stoudemire ni Kinsey, hi arriba sense pressió. En la final ja espera l'Unicaja, que es va desfer del Lokomotiv.

‘Seient lliure' a València

El club, dels pocs de l'ACB que disposen del mateix sistema que el Barça, vol que el soci que no vagi al matx alliberi el seu seient perquè l'ocupi algú altre. El club ha fet una crida: “Zero seients buits.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)