NBA

Marc, aquesta vegada no

NBA. Els Spurs de Pau superen els Grizzlies de Marc en el tercer duel que protagonitzen aquesta temporada, després d'haver caigut derrotats en els dos anteriors

En l'enèsim duel dels germans Gasol, Pau (9 punts, 4 rebots) ha aconseguit imposar-se a Marc (13 punts, 10 rebots) per primer cop aquesta temporada (1-2). Els Spurs (55-16), que afrontaven el partit conscients de la dificultat de batre a un rival com els Grizzlies (40-32), han estat concentrats des del primer minut i han dominat el partit sense donar pas a cap intent de remuntada. Amb un gran LaMarcus Aldridge (23 punts, 8 rebots, 1 assistència) i un decisiu Kawhi Leonard (19 punts, 7 rebots, 4 assistències), els de San Antonio han acreditat la seva 55a victòria de la temporada i es converteixen, junt amb els Celtics (24) i els Lakers (23), en la tercera franquícia en la història que acumula 20 temporades amb 55 o més victòries. A falta de deu partits per finalitzar el curs, els Grizzlies ocupen la setena plaça a l'oest i tenen per davant els Thunder (41-30), que comandats per Westbrook pugen com un coet. Els Spurs, per la seva banda, encara han de jugar un partit més i són segons a la classificació, a dues victòries d'un lideratge que els Warriors (57-14) defensen amb gelosia. Si res canvia d'aquí a final de temporada, que és el més probable, en la primera ronda del play-off es tornaran a veure les cares els germans Gasol.

Mà a mà

Damian Lillard (30 punts, 4 rebots, 5 assistències) no ha donat cap opció als novaiorquesos, que visitaven Portland amb la baixa per lesió de Derrick Rose i Carmelo Anthony. La victòria (110-95) dels Blazers (33-38) contra els Knicks (27-45) oposita els homes de Terry Stotts com a principals rivals i perseguidors dels Nuggets (34-37), que ocupen la vuitena plaça i marquen la classificació per als play-off. El mà a mà, doncs, està assegurat i augura un final de temporada trepidant per ambdós equips, que no es poden permetre cap error ni despist.

La jornada

Nets - Suns

126 - 98

Heat - Raptors

84 - 101

Mavs - Clippers

97 - 95

Spurs - Grizzlies

97 - 90

Blazers - Knicks

110 - 95

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)