FCBQ

Surt creu en el darrer segon per a la Bisbal

Bàsquet. Copa Catalunya. Roger Oliva no pot anotar al final la cistella de la victòria

ARTÉS 89 BISBAL 88

ARTÉS:Ortiz (5), Sensat (15), Jordà (3), Pujolreu (6) i Carceller (25) –cinc inicial–; Manzanares, Burgès (4), Carrion (15), Illa (3), Cornet, Boja (13). 11 triples: 5 Sensat, 2 Carrion, 1 Jordà, Boja i Carceller. 24/30 en tirs lliures. 19 faltes.BISBAL BÀSQUET SOL GIRONÈS:Castillo (7), Vilà (13), Soler (2), Nieto (9) i Poch (10) –cinc inicial–; Estruch (5), Macau, Oliva (21), Castelló (14) i Sansabrià (7). 12 triples: 4 Vilà i Castelló, 2 Sansabrià, 1 Nieto i Poch. 12/19 en tirs lliures. 31 faltes. Eliminats: Poch.PARCIALS:24-22, 18-19, 18-27 i 29-20.COMENTARI:Derrota de la Bisbal en una difícil pista. Els bisbalencs van fer un gran partit, sobreposant-se al 7-0 inicial, i dominant en moltes fases. En un matx ofensiu, els visitants es van ficar en matèria amb el 12-13, a l'equador d'un primer quart que va acabar amb 24-22. En el segon, intercanvi de cistelles, i defenses alternatives (individual i zona 3-2) de la Bisbal. L'encert dels dos equips va permetre un resultat alt en un quart en què Oliva va brillar amb vuit punts en l'equip de Joan Ferrer, que jugava amb molt equilibri i va arribar al descans perdent només d'un punt (42-41). En la represa els visitants van fer tot un recital defensiu i ofensiu. Cinc triples anotats i molta activitat al darrere, canviant en tots els bloquejos. Amb 60-68 va arrencar el darrer període decisiu, en què el local Sensat va continuar la seva exhibició des de la línia de 6,75 m amb tres triples. A cinc minuts del final (74-80), els locals van remuntar fins al 89-88, a 14 segons del final. Roger Oliva va aixecar-se en la darrera acció per intentar la cistella del triomf, però no va poder anotar per l'oposició rival.