FEB

Apartats en la pròrroga

EBA. El Quart perd la segona plaça, que permet jugar per l'ascens, a quatre jornades del final. Masllorens, amb 8 triples, el millor

andorra 90 quart 83

MORABANC ANDORRA:Schneider, Maric (5), Fernández (18), Bria (28) i Morilla (14) –cinc inicial–; Bartolomé (3), Jevric (14), De Oliveira, Guzman (8). 26/52 en tirs de dos, 10/24 en triples (4 Bria, 3 Fernández, 1 Bartolomé, Jevric i Maric) i 8/15 en tirs lliures. 51 rebots (11 Fernández), 24 assistències (12 Fernández) i 107 de valoració (27 Fernández i Gabriel).QUART GERMANS CRUZ:Dos Santos (7), Bataller (13), Camós (3), Masllorens (26) i Serra (2) –cinc inicial–; Jiménez (13), Martorell (4), Vila (9) i Lozano (6). 17/45 en tirs de dos, 12/39 en triples (8 Masllorens, 3 Jiménez, 1 Vila) i 13/16 en tirs lliures. 35 rebots (10 Masllorens), 19 assistències (6 Bataller) i 79 de valoració (26 Masllorens).PARCIALS:17-13, 17-25 (34-38), 21-23 (55-61), 15-9 (70-70) i 20-13 (90-83).

Transcendental derrota del Quart Germans Cruz, que els aparta de forma provisional de la lluita per l'ascens, quan falten quatre jornades per al final. Els quartencs, sense Kanis, van patir com mai en el rebot (35 captures, per 51 de l'Andorra) i el seu joc intermitent es va col·lapsar en el darrer període i la pròrroga. En un partit lleig, els d'Albert Brea van estar espessos en atac i sense ritme. Als problemes de faltes dels interiors –dues de Dos Santos en el primer quart i tres de Lozano en el segon– es va sumar la lesió de Jiménez al turmell. Tot i la dinàmica, el Quart va sobreviure en un marcador igualat i amb defenses en zona dels dos equips. Malgrat set punts de marge, a menys de dos minuts l'Andorra va igualar a 70 i els visitants no van aprofitar dues ocasions per guanyar. Els locals van començar millor la pròrroga i el Quart, a remolc, va naufragar.