Esponella (12), Ripoll (9), Soler (4), Jaen (8), Danés (8) –cinc inicial–; Alonso (5), Quintana (2), Martí (8), Cantenys (25). 7 triples: 3 Ripoll, 2 Esponella, 1 Danés i Cantenys. 26/35 en tirs lliures. 14 faltes.
Fluxa (4), Garcia (9), Blazques (13), Ciurana (7), Nacimiento (1) –cinc inicial–; Gay (12), Maresma (7), Copestake (3), Nieto. 10 triples: 4 Blazques, 3 Gay, 1 Ciurana, Maresma i Garcia. 15/19 en tirs lliures. 30 faltes personals.
PARCIALS:
16-19, 21-21, 29-13 i 15-14.
COMENTARI:
Triomf local en un partit amb dues parts molt diferents. El Tordera va dominar fins al minut 22 (37-43). L'Escala va despertar i amb un parcial de 29-13 en el tercer període va decantar la victòria a favor seu.
76
CESET:
Junquera (10), Samsó (13), Funes (11), Sànchez (3), De Quintana (12) –cinc inicial–; López, Giovanardi (11), Ontiveros (6), Ivanovs (10). 9 triples: 3 Ivanovs, 2 De Quintana, 1 Samsó, Funes, Sànchez i Giovanardi. 15/23 tirs lliures. 21 faltes.
68
PARETS:
Rosell (10), Martí (17), Santos (13), Crespo (9), Palmucci (7) –cinc inicial–; Sànchez (9), Guirao (3) i Tetilla (4). 11 triples: 4 Martí, 3 Santos, 2 Rosell, 1 Palmucci i Guirao. 17/20 tirs lliures. 22 faltes. Eliminat: Palmucci.
PARCIALS:
21-13, º6-7, 26-15 i 13-33.
COMENTARI:
Victòria del Ceset, que aviat va resoldre el partit. Els locals van començar l'enfrontament molt atents defensivament i molt encertats en el llançament exterior; en el descans, ja tenien disset punts d'avantatge. En el darrer quart, el Parets va aprofitar el relaxament dels gironins per maquillar el resultat.
78
BLANES:
Rigali (4), Lloveras (14), Gómez (2), Alarcón (8), Torrent (8) –cinc inicial–; Berntallada (9), Grau (3), Barceló, Palma (4), Velasco (5), Porcuna (3) i Jalil (18). 4 triples: Grau, Torrent, Velasco i Porcuna. 18/23 tirs lliures. 30 faltes.
83
RIPOLL:
Camprubí (15), Burgos (16), Roca (25), Fernández (8), Borràs (8) –cinc inicial–; Cano, Ponts (8) i Casadessús (3). 7 triples: 4 Burgos, 2 Ponts i 1 Casadessús. 21/36 tirs lliures. 23 faltes. Eliminat: Burgos.
PARCIALS:
16-25, 20-19, 18-19 i 24-20.
COMENTARI:
Triomf del Ripoll a la pista d'un Blanes que va sortir a la pista molt erràtic. Els ripollesos, que segueixen empatats a victòries amb el segon classificat, van aprofitar les pèrdues de pilotes del conjunt local per aconseguir de seguida uns avantatges propers als deu punts. Els selvatans, però, van aconseguir arribar al tram final de partit amb un resultat més ajustat. Un llançament de tres del Blanes en el darrer minut, amb 78-81, hauria permès igualar el partit, però la victòria finalment va viatjar cap a Ripoll. L'entrenador local va mostrar-se disconforme amb el criteri arbitral a l'hora d'assenyalar faltes en el darrer període.