FCBQ

Desfeta del Quart B després del descans

ST. ADRIÀ B 76 QUART B 64

SANT ADRIÀ B:Ribas (7), Muñoz (9), Valle (13), Odena (9), Martínez (20) –cinc inicial–; Farrés (7), Arenas (4), Rodríguez (3) i Talaverón (5). 8 triples: 3 Martínez, 2 Odena, 1 Muñoz, Valle i Rodríguez. 16/27 tirs lliures. 18 faltes.QUART BICENTURY B:Candelario (9), Casadevall (23), Caldwell (13), Iborra (8), Heras (4) –cinc inicial–; Bosch, Ibanco (1), Terrades (3), Toll (3) i Portes. 8 triples: 3 Caldwell, 2 Iborra, 1 Candelario, Terrades, Heras. 7/11 tirs lliures. 22 faltes. Eliminat: Toll.PARCIALS:18-30, 19-15, 16-7 i 23-12.COMENTARI:De poc va servir el brillant primer període del Quart, que amb un 18-30 va deixar el partit molt favorable als seus interessos. Els quartencs, però, van sortir relaxats del vestidor i van veure com els locals capgiraven el resultat abans d'acabar el tercer període. En els darrers deu minuts, el Sant Adrià va acabar de decantar el triomf a favor seu en un enfrontament que el Quart havia tingut controlat.