Més bàsquet

Més participants i més seus que mai

Bàsquet. El torneig Internacional Costa Brava Girona rebrà 78 equips d'arreu d'Europa i un del Pròxim Orient

La quarta edició del Costa Brava Girona Basket tindrà una participació rècord de vora 950 jugadors, repartits en 78 equips. La competició es disputarà de dijous a dissabte en deu seus, una més que l'any passat, repartides en sis poblacions. A Girona n'hi haurà tres –Fontajau, Palau i Montfalgars–, i la resta seran als pavellons municipals de Salt, Bescanó, Quart, Vilablareix, Sant Gregori, Castell d'Aro i Platja d'Aro.

Entre els participants hi haurà clubs de referència de l'ACB, com l'UCAM Múrcia, el Gran Canària i el Valladolid; d'Alemanya, com el Bayern de Munic i l'Alba de Berlin, i d'Holanda, com el Harlem Lakers i el CBA d'Amsterdam. També hi participaran el Dinamo Sassari italià, el Sokol Pisek txec i l'Arvidas Sabonis lituà. No hi podien faltar alguns dels clubs catalans més importants, com l'Horta, el Montgat i el Manyanet, així com alguns dels clubs de referència de Girona, com l'Uni-GEiEG, el CESET, el Banyoles i el Grifeu Llançà, entre d'altres.

Com a nota destacada, aquest any també hi haurà representants del Pròxim Orient gràcies a la participació de cinc equips d'un mateix club libanès, el Hoops, que ahir a la matinada ja van arribar a Girona.

La competició començarà demà amb la fase de grups, que s'acabarà divendres al matí. Tot seguit es faran els partits classificatoris, que s'allargaran fins dissabte al matí, quan també tindran lloc les finals. Els padrins d'aquesta edició són els jugadors gironins del Gran Canaria Xavier Rabaseda i Oriol Paulí.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)