Més bàsquet

El Real Madrid, campió en el clàssic

Bàsquet. Torneig de Farners. El Femení Maresme no va trobar oposició en la final (69-33) contra el Joventut

No va decebre la gran final de la quarta edició del torneig de Farners sub-15, que va enfrontar per quart any consecutiu el Real Madrid i el Barcelona. L'equip blanc es va endur la victòria per 75-68, i iguala el palmarès amb el club blaugrana, que va guanyar les dues anteriors edicions –la primera també va ser per al conjunt madrileny–. Un 29-4 de sortida va ser demolidor per als catalans, que tot i així van reaccionar des de la defensa i l'aportació de Pau Tendero –màxim anotador del torneig amb 105 punts i millor jugador de la final amb 31 de valoració–. El 42-32 del descans deixava encara opcions als blaugrana, que en la represa van protagonitzar un espectacular 7-22, per capgirar totalment la final (49-54 al final del tercer quart). En el darrer període i amb intercanvi de cistelles, els blancs van ser més decisius, gràcies a l'encert de Ruben López.

Pel que fa a la final femenina, el Femení Maresme va passar per sobre del Joventut de Badalona (69-33), tot i l'empat a vuit en el minut 7 de partit. A partir d'aquí, un parcial de 18-0 va trencar la final, amb domini maresmenc en el descans (33-20). En la represa les locals van arribar a distanciar-se de 37 punts i van assolir la victòria amb una gran Neylan Vila (16 de valoració). La màxima anotadora del torneig va ser Carla Ortas (62 punts), del CEJ l'Hospitalet.

1r Real Madrid 2n FC Barcelona 3r Joventut de Badalona 4t Cat. Occ. Manresa 5è Unamuno Bilbao 6è UBSA 7è Gran Canària 8è Cornellà 9è CAB Linares 10è Vic 11è EBG Marc Gasol 12è CB Farners
1r Femení Maresme 2n Joventut de Badalona 3r CEJ L'Hospitalet 4t Stadium Casablanca 5è UE Mataró 6è GEiEG Uni Girona 7è Joviat 8è CB Farners