FCBQ

El Bisbal es complica la permanència

Copa Catalunya

bisbal 66 SABADELL 79

BISBAL SOL GIRONÈS:Macau (4), Castillo (10), Mitjà (5), Nieto (5), Oliva (14) –c. i.–; Vilà (3), Soler (2), Poch (14), Castelló (5), Curto (2) i Ramírez (2). 5 triples: Vilà, Castillo, Mitjà, Nieto, Castelló. 1/2 lliur. 24 faltes. Eliminats: Vilà i Nieto.BÀSQUET PIA SABADELL:Gorina (17), Devesa (9), Cabanach (23), Andrès (14), Puigdollers –cinc inicial–; Piñeiro, Altimira, Paez (3), Bonfill (5), Moix i Viladomat (9). 7 triples: 2 Cabanach, 1 Gorina, Devesa, Bonfill i Viladomat. 14/30 en tirs lliures. 9 faltes personals.PARCIALS:20-23, 14-18, 17-15 i 15-23.COMENTARI:Derrota transcendental del Bisbal contra un rival directe en un partit en què els de Joan Ferrer es jugaven la vida. Els bisbalencs van reaccionar al 13-23 inicial amb un 7-0, per tancar un primer quart igualat. En el segon, un 3-13 amb un triple final quan sonava la botzina va deixar un perillós 34-41 al descans. Amb 58-62 a menys de quatre minuts del final, els visitants van tancar el triomf des del tir lliure.