FEB

Adeu a l'oportunitat de jugar per l'ascens

EBA. La derrota del Quart contra un rival inspirat en el triple (10/26) l'aboca definitivament a la tercera plaça

quart 82 muro 90

QUART GERMANS CRUZ:Bataller (8), Masllorens (6), Serra (3), Jiménez (2) i Kanis (18) –cinc inicial–; Dos Santos (11), Camós (15), Martorell, Vila (13) i Lozano (6). 32/54 en tirs de dos, 4/29 en triples (Dos Santos, Bataller, Camós i Serra) i 6/8 en tirs lliures. 42 rebots (8 Bataller), 14 assistències (4 Bataller i Serra) i 77 de valoració (17 Bataller).AE MURO BASKET ACADEMY:Givens (25), Adrover (19), Madou (15), Giménez (12) i Corbacho (19) –cinc inicial–; Bartolomé, Igorov. 23/40 en tirs de dos, 10/26 en triples (5 Corbacho, 2 Givens i Adrover, 1 Giménez) i 14/26 en tirs lliures. 31 rebots (10 Madou), 9 assistències (5 Adrover) i 85 de valoració (22 Madou).PARCIALS:19-22, 28-21 (47-43), 17-22 (64-65) i 18-25 (82-90).

Derrota a casa del Quart Germans Cruz en la penúltima jornada de lliga, que el condemna sí o sí a la tercera plaça, fora per tant de l'oportunitat de jugar la final a quatre i de lluitar com l'any passat per l'ascens a LEB Plata. De fet, el triomf tampoc hauria servit als d'Albert Brea, ja que el Pardinyes no va fallar a Palma.

En un partit estrany, els locals mai es van trobar còmodes contra un rival que pràcticament només va utilitzar cinc jugadors i, lògicament, amb un ritme molt controlat de joc. El gran encert dels illencs en el triple (10/26) i el desencert dels quartencs amb tirs totalment alliberats (4/29) va permetre al Muro estar viu tot el partit fins al darrer minut. Amb dos punts de desavantatge, un tir errat i una tècnica a Masllorens a 49 segons van permetre un +3 pels locals, que es va ampliar a un +5 amb la possessió posterior. El Germans Cruz ja no va tenir temps de compensar aquest marge i el triomf va viatjar a Mallorca.