FCBQ

El Quart surt del descens directe

quart 76 montgat 69

QUART BICENTURY B:Iborra (5), Terrades (3), Casadevall (13), Caldwell (22), Toll (4) –cinc inicial–; Bosch (9), Lozano (15), Portes (4) i Heras (5). 6 triples: 4 Caldwell, 1 Terrades i Lozano. 16/25 tirs lliures. 21 faltes. Eliminat: Iborra.MONTGAT:Balletbó (10), Baluda (22), Sànchez (8), Blanco (2), Arenas (18) –cinc inicial–; Gonzàlez, Hurtado, Perera, Boham (6), Gonzàlez (3) i Pascual. 4 triples: 3 Arenas i 1 Balletbó. 17/24 tirs lliures. 25 faltes.PARCIALS:15-16, 19-7, 24-20 i 18-26.COMENTARI:Victòria important del Quart B de cara a tenir possibilitats de disputar la promoció de permanència. Els locals, amb baixes per lesió, van trencar el partit al segon quart amb un parcial de 19-7. Després de la represa, el Quart va saber mantenir la distància amb el Montgat i no va tenir problemes per guanyar. Amb la victòria, pugen un lloc a la taula.