Carbó (4), Espígol (4), Genover (13), Gairin (6), Comellas (10) –cinc inicial; Jiménez (6), Roca, Rodríguez (2), Parisi (9) i Luján (5). 6 triples: 2 Genover, 1 Luján, Comellas, Gairin i Jiménez. 11/18 tirs lliures. 23 faltes.
Tuxford (8), Gonzàlez (16), Karkri (8), Riboloni (2), Saña –cinc inicial–; Torres (12), Garcia (6), Piñas (9) i Prozorov (4). 10 triples: 4 Gonzàlez, 2 Garcia, Torres, 1 Karkri i Piñas. 13/18 tirs lliures. 16 faltes.
PARCIALS:
23-14, 6-26, 12-12 i 18-13.
COMENTARI:
Derrota del Sant Narcís, que va començar molt bé el partit anotant 23 punts en el primer quart. En el segon període, els locals van abaixar el nivell i van estar 8 minuts sense anotar, engegant a rodar la bona feina defensiva del temps anterior. Quan faltava un minut per al final del partit, els gironins van fallar un triple que els avançava. L'Arenys no va perdonar i va endur-se una victòria molt ajustada.
69
TONA:
Blanco (4), G. Parés (5), Sabatés (26), Coromina (2), Garrucho (2) –cinc inicial–; Homs, A. Parés (8), Febrer, Àlvarez (4), Pérez (2), Lleopart (16) i Martos. 6 triples: 3 Lleopart, 2 Sabatés i 1 G. Parés. 13/19 tirs lliures. 26 faltes. Eliminats: Sabatés i Garrucho.
73
CESET:
Junquera (16), Funes (11), Sànchez (2), Giovanardi (10), De Quintana (6) –cinc inicial–; Fernàndez (5), Samsó (6), Ontiveros (11), Ivanovs (6) i Timonet. 9 triples: 2 Funes, Giovanardi, Ivanovs, 1 De Quintana, Fernàndez i Ontiveros. 18/26 tirs lliures. 21 faltes. Eliminat: Sànchez.
PARCIALS:
9-19, 17-19, 25-12 i 18-23.
COMENTARI:
Triomf del CESET, que encertat en el tir exterior va arribar al descans amb un coixí de 12 punts. En la represa, el Tona va endurir la defensa i va aconseguir capgirar el resultat amb el domini del partit. En els últims tres minuts de joc, els gironins van gaudir d'encert en el tir lliure i van recuperar el control del marcador. Amb la victòria, l'equip confirma les bones sensacions.